Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Z magično metodo do mladostnega videza in počutja

3. 2. 2016; 11.18
Avtor: T.P.
ženska v vodi
Znanstvenik Eduard Vituk, strokovnjak na področju psihološke rehabilitacije, je v svoji knjigi Pomlajevanje organizma – Ključi mladosti objavil zanimivo informacijo, ki jo velja preizkusiti.

FOTO-ELIKSIR MLADOSTI
Glavna lastnost našega genetskega spomina je zapis oziroma arhiv našega celotnega življenja: od tega, kakšni smo bili v otroštvu, kako smo bili videti v mladosti, kakšni smo postali v zrelih letih, do tega, kako smo videti in kakšno je naše zdravje danes. Celice pomnijo vse fizične kopije našega organizma, od rojstva, pa vse do današnjih dni.

V času pitja informirane tekočine, ko ste v procesu obnavljanja, se vam lahko poveča apetit, a to naj vas ne skrbi. foto: Profimedia

Če je denimo človek bolan, star in nemočen, njegova DNK poseduje tudi kopijo vašega organizma, ko je bil zdrav in mlad. Organizmu je treba samo povrniti to informacijo, ga spomniti na to. Pri tem vam bo pomagala vaša osebna fotografija. Kako izvesti to enostavno metodo?

Aktivirano vodo redno pijte 3 mesece, vsak dan.

Potrebujete samo navaden steklen, čist kozarec ali bokal ter svojo fotografijo iz mladih dni. Na fotografiji morate biti samo vi. Zaželeno je, da na njej niste starejši od 25 let. Najbolje je, da ste čim mlajši. Svojo fotografijo iz mladosti z lepilnim trakom prilepite na stekleni kozarec tako, da bo sprednja stran slike na zunanjem delu steklene čaše in bo torej obrnjena proti notranjosti. Na drugo stran kozarca, nasproti slike, zalepite z lepilnim trakom košček aluminijaste folije. Nato kozarec napolnite z vodo. Voda bo nosilec, na katerega bo vaša fotografija 'prepisala' svoj foto odsev. Da, ta tekočina vsebuje edinstvene podatke o vas, in sicer zaradi fenomena spomina. Ste že kdaj slišali, da se voda spominja. To pomeni, da lahko sprejme vase informacijo, si jo zapomni in prenese kakršno koli informacijo v obliki elektromagnetnih valov.

Aktivirana voda vas bo pomladila. foto: Profimedia

Fenomen spomina omogoča vodi, da čuva in deli z okolico podatke, ki jih nosi svetloba, misel, glasba, molitev in navadna beseda. Celo medsebojna komunikacija ljudi deluje na te strukture. Znanstveniki so dokazali, da je skozi vodo mogoče vplivati na organizem človeka. Voda spominja na nov informacijski disk, na katerega lahko posnamete kar koli. Zato je najbolje uporabljati čisto filtrirano vodo. Vode izpod pipe ali prekuhane vode ne smete uporabljati. Lahko pa uporabite ustekleničeno negazirano vodo iz trgovine. Najbolje pa je, da uporabite vodo iz izvira ali vodnjaka.

foto: Profimedia

V stekleni kozarec nalijte toliko vode, da bo količina tekočine nad robom fotografije. Ko je voda v kozarcu, se začne proces aktivacije. Informacija, ki prihaja od vaše slike, pride do aluminijaste folije, ki deluje po principu satelita, kar pomeni, da sprejema in fokusira. Takšen prenos informacije traja 12 ur. Če ste vodo nalili v večernih urah, jo zjutraj že lahko pijete. Obsega kozarca vam ni treba izbirati na podlagi velikosti fotografije, temveč na podlagi količine vode, ki jo boste spili čez dan.

Potrebujete samo navaden steklen, čist kozarec. foto: PS

Foto-eliksir lahko pijete čez ves dan, kadar vam najbolj ustreza. Pijte jo z manjšimi požirki, kolikor je želite, saj meja glede izpite tekočine ni. Ta voda bo prenesla vašim celicam informacijo o vašem mladostnem videzu in zdravju. Dlje, kot to počnete, močneje se ta informacija zabeleži v vašem celičnem spominu. Z aktivirano vodo se lahko tudi umivate ter jo dodajate vodi, v kateri se kopate. Nekaj kapljic foto-eliksir lahko ženske dodate v svojo kreme in tudi na ta način prinesete celicam informacijo o vašem mladostnem videzu. Vodo hranite na suhem mestu, daleč od sončne svetlobe in kuhinjskih aparatov, nikakor pa je ne smete dati v hladilnik.

prejšnji članek
Nizki glikemični indeks res deluje!
Zdravje
Nizki glikemični indeks res deluje!
naslednji članek
3 zapovedi za lepo kožo
Svet slavnih
3 zapovedi za lepo kožo
#obraziavenija
obraziavenija