Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Besede, ki so v intimnih trenutkih prepovedane

16. 8. 2016; 07.30
Avtor: T.P.
profimedia-0014082074

Ne opravičujte se zaradi svojega videza. foto: Profimedia

Ste vedeli, da obstaja kar nekaj besed, ki lahko močno pokvarijo vaše intimne trenutke s partnerjem?

Kot pri drugih zadevah, je tudi pri seksu zelo pomembna samozavest, zato je nikar ne porušite z določenimi besedami, ki so v najbolj intimnih trenutkih tako rekoč prepovedane.

Pozabite na to, da bi se skrili v temi. foto: Profimedia

1. Ne glej me!

V hipu, ko izrečete kaj takega, mine vsa čarobnost trenutka. Raje recite: »Le glej me. V tem trenutku ni nobena stvar bolj seksi kot moje telo.« Če boste zveneli prepričljivo, bo prepričljivo tudi vaše telo. S tem pa boste ustvarili tudi čudovit uvod v trenutke, polne intimnosti, strasti in zabave.

Če nekomu niste všeč na svetlobi, si vas ne zasluži niti v mraku.

2. Sovražim svoje …

Če se imamo resnično radi, sprejemamo tudi svoje telo in se zavedamo, da smo za svojega partnerja v določenih trenutkih najbolj seksapilno bitje na sveti. Če torej verjamemo, da smo seksapilni, nas bodo tako videli oziroma doživljali tudi drugi. O tem odločamo mi, ne pa lepotni standardi, ki nam jih narekuje modna industrija ali svet šov biznisa. Zato med spolnimi odnosi nikoli, res nikoli, ne govorite, da sovražite kateri koli del svojega telesa.

Dovolite mu, naj vas gleda. foto: Profimedia

3. Ugasni luč!

Eno je, če partnerju zapeljivo namignete, naj ugasne luč, ker si želite še bolj intimno vzdušje, povsem druga stvar pa je, če se želite skriti v temi. V tem primeru spet delate napako. Nekaj naj vam bo jasno: če nekomu niste všeč na svetlobi, si vas ne zasluži niti v mraku.

4. Oprosti, ker je …. (moj del telesa) videti tako

Med spolnimi odnosi nikakor ni primerno kakršno koli opravičevanje zaradi 'nepopolnosti'. Celo če ste pri oceni svojega videza objektivni, vedite, da bo imol vaš partner še posebej rad prav te vaše male napakice.

Če verjamete, da ste seksi, vas tako vidi tudi partner. foto: Profimedia

5. Nočem, da to vidiš

Če partnerju postavljate takšne omejitve, zmanjšujete njegove užitke med spolnimi odnosi, poleg tega pa negativno vplivate na svoje zadovoljstvo. Prav tako med odnosom nikoli ne postavite vprašanja: »Ali sem videti dobro?« Na ta način dajete vtis, da se v svoji koži počutite nelagodno. Imejte se radi!

prejšnji članek
Saša Einsiedler na hitro spakirala, otroci pa ...
Svet slavnih
Saša Einsiedler na hitro spakirala, otroci pa ...
naslednji članek
Bleščeče bel nasmeh z jagodami!
Moda&Lepota
Bleščeče bel nasmeh z jagodami!