GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Dober v kuhinji, še boljši med rjuhami

16. 2. 2016; 12.19
Avtor: T.P.
moški, kuhar, v kuhinji

foto: Profimedia

Pravijo, da moški, ki se odlično znajde v kuhinji, zelo dobro ve tudi to, kako zadovoljiti žensko v spalnici. Kaj menite, le zakaj je to tako?

foto: Profimedia

Kuhanje je prav gotovo neka vrsta umetnosti, tako kot seks – če to počnete samo zase, delate vse narobe. Nihče ne kuha samo zato, da bi sam užival v okusih in šele zatem razpravljal o kvaliteti obroka. Nesebičnost pomeni, da skušate vedno ugoditi drugim in pri tem tudi sami uživati. In takšni so ljudje, v našem primeru moški, ki radi kuhajo. Vam preostane samo to, da vedno pustite nekaj prostora še za desert.

Si ga lahko predstavljate v postelji, kako obdeluje vaše telo? foto: Profimedia

Zelo domiselni in potrpežljivi

Nič ne ubija seksualnega zadovoljstva bolj kot predvidljivost in rutina. Vsak, ki kuha, mora znati dve stvari: izkoristiti vse, kar je pri roki, ter hitro reagirati.

Kakršen v kuhinji, tak v postelji.

Moški s kuhalnico je vedno pripravljen za nove izzive, poleg tega na meni nikoli ne pozabi uvrstiti specialitete, ki jo še posebej obvlada. Že res, da nam kdaj pa kdaj prija tako imenovana hitra hrana, a brbončice najbolj veselo pojejo, kadar si za obrok vzamemo več časa in resnično uživamo v vsakem grižljaju pozorno pripravljene hrane. Tudi tukaj lahko potegnemo vzporednice s seksom. Verjetno si ne želite nekoga, ki je z vami samo zato, da bi čim hitreje prišel do cilja, splošno znano pa je, da vsak pravi ljubitelj kuhanja prezira hitro hrano.

Kuhar v akciji foto: Profimedia

Vsestranski in dosledni do konca

Kuhanje je multidisciplinarni posel, ki zahteva ogromno časa, preden ga zaključimo. Kdor se do konca potrudi pri kuhanju, si gotovo vzame čas tudi na drugih življenjskih področjih, kar pomeni, da zadeve vedno pripelje do cilja. In čeprav se na prvi pogled zdi, da se kuhinjska opravila vedno znova ponavljajo, še zdaleč ni tako, saj se je za okusen obrok treba posvetiti vsakemu živilu posebej. Enako velja za spalnico. Če si želite ljubimca, ki bo v postelji uporabil vsa svoja znanja in orodja, da vas bo čim bolje zadovoljil, to pomeni, da pravzaprav želite moškega, ki rad kuha. Samo tak moški zna prati solato in obenem mešati vročo juhico.

Multipraktik foto: Profimedia

prejšnji članek
Menite, da vas moški najraje vidijo v tangicah? Ne bo držalo!
Odnosi
Menite, da vas moški najraje vidijo v tangicah? Ne bo držalo!
naslednji članek
Cvetlični horoskop: izberite pravo rožico!
Horoskop
Cvetlični horoskop: izberite pravo rožico!