Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Menite, da vas moški najraje vidijo v tangicah? Ne bo držalo!

16. 2. 2016; 12.53
Avtor: T.P.
ženska v spodnjem perilu, samostoječe nogavice

Moškega najbolj vzburjajo samostoječe nogavice. foto: Profimedia

Ste prepričani, da resnično veste, v kakšnem spodnjem perilu vas moški najraje vidijo? Če mislite, da so to tange, se motite. Moške namreč spravlja ob pamet povsem drugi kos perila.

Poskrbite za privlačno spodnje perilo. foto: Profimedia

Čeprav večina žensk misli, da so moški nori na tange, nedavna raziskava kaže drugače. 

Ko nosite lepo spodnje perilo, ste bolj samozavestni.

Izkazalo se je namreč, da tange na svoji partnerici obožuje samo 19 odstotkov moških. Ste kdaj razmišljali, kako lahko spodnje perilo vpliva na vaše spolno življenje? Tisto, kar nosite v spalnici, zelo močno vpliva na vašega partnerja, odkriva raziskava. Kar polovica moških priznava, da se jim zdijo ženske, ki nosijo neatraktivno spodnje perilo, avtomatično manj privlačne.

Nekaj je dala mati narava, nekaj pa kokosovo olje. foto: Profimedia

In zdaj pozor! Rezultati raziskave so pokazali, da se zdijo moškim najbolj vroči in seksi provokativni kompleti, ki vključujejo samostoječe nogavice. Po drugi strani pa sovražijo korzete, kar pomeni, da se jim ne zdijo niti najmanj privlačni. Na svoji ženski malce rajev vidijo tange, a do njih nimajo kakšnega posebnega odnosa, še manj pa so jim všeč seksi spalne srajčke, za katere je glasovalo le šest odstotkov moških. Sicer pa tudi ženskam ni čisto vseeno, v kakšnem spodnjem perilu jih zapeljujejo moški. Kar 59 odstotkov žensk, ki so sodelovale v raziskavi, na moških ne mara videti staromodnih bokseric.

Ni vseeno, kaj nosite pod obleko. foto: Profimedia

»Ko nosite lepo, privlačno spodnje perilo, se počutite bolj samozavestni. Vsem pa je jasno, da je samozavest najbolj seksapilna. To je znak, da je lepo spodnje perilo primerno za vsakodnevno rabo, ne pa samo za spalnico. Vedno izberite tiso, v čemer se najbolje počutite in kar odraža vašo osebnost,« svetuje Emily Bendell, šefica blagovne znamke spodnjega perila Bluebella. »Predstavljajte si, kakšen je občutek, ko vidite svojega partnerja v seksi spodnjem perilu. To je dvosmerna ulica, saj to isto spodnje perilo nosi tudi v javnosti, vendar pod obleko. Samo vi veste, kakšno je, in na ta način delite s svojim moškim posebej intimno skrivnost. Misel na to, da samo vidva vesta, kaj je pod obleko, lahko močno okrepi seksualno željo,« pa razkriva seksologinja Annabelle Knight.

Navdušite ga s tem. foto: Profimedia

prejšnji članek
Stilistka pričesk: Popravite sebe, ne fotografij!
Moda&Lepota
Stilistka pričesk: Popravite sebe, ne fotografij!
naslednji članek
Dober v kuhinji, še boljši med rjuhami
Odnosi
Dober v kuhinji, še boljši med rjuhami