Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Značilnosti ljudi, ki so rojeni marca

1. 3. 2016; 07.15
Avtor: A.K.
Ženska

foto: dk

Ljudje, rojeni v mesecu marcu, imajo edinstvene značilnosti, ki jih ločijo od vseh ostalih ljudi. Poglejte si najbolj izrazite značilnosti, po katerih jih lahko prepoznate.

Intuitivni. Zelo imajo visoko izrazito intuicijo in zato, jih je preprosto nemogoče zavajati. Nikakor jih ne moremo prelisičiti, saj gledajo prav skozi nas. 

Velikodušni. Blagoslovljeni so z najlepšimi značilnostmi, in sicer z velikodušnostjo in sočutjem. Njihova velikodušnost očara prav vsakega posameznika in zaradi nje, so oboževani z vseh strani. 

Predani. Na ljudi, rojene marca, se zagotovo lahko zanesete, saj so zelo predani bližnjim osebam. Njihova predanost svojim partnerjem nima meja. Stali vam bodo ob strani v najhujših trenutkih in to so resnično osebe, ki si jih želimo imeti blizu. 



Zatekajo se v tišino. Radi pobegnejo vsakodnevni noriji in se zatečejo tja, kjer so mirni s svojimi mislimi. Ogibajo se glasnim ljudem in raje izberejo mir in vedrino kot slavo in središče pozornosti. 

Filozofirajo. Ljudje, rojeni v marcu, radi filozofirajo in to jim gre dobro od rok. Cel dan lahko razmišljajo o vsem, kar jih teži in o vsem, kar jih osrečuje. O tem lahko govorijo neprestano.


Talentirani. Zelo so talentirani in imajo umetniško obarvan um. radi imajo glasbo in umetnost. Sploh ni nič nenavadnega, da je večina slavnih umetnikov rojenih marca. 

Entuziastični. So izjemno veseli ljudje in imajo neko posebno ljubezen do življenja. Njihovega entuziazma se nalezejo vsi, ki so z njimi obdani. Širijo srečo povsod, kamor gredo. Imajo ogromno srce in vedno nasmeh na ustnicah, tudi v težkih trenutkih najdejo svetle točke. 

Prilagodljivi. So sposobni prilagajanja vsem situacijam. Zmožnost prilagajanja je njihova najmočnejša značilnost poleg srčnosti in velikodušnosti.

prejšnji članek
Domača pisarna naj ne bo ropotarna
Življenjski slog
Domača pisarna naj ne bo ropotarna
naslednji članek
V drevesu je zapisana vaša usoda!
Zdravje
V drevesu je zapisana vaša usoda!
#nasazenazenska
nasazenazenska