favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

10 znakov, da on ni pravi

3. 4. 2016; 11.00
Avtor: Lea Pufek/revija Fatalna
10 znakov, da on ni pravi
Ženske velikokrat iščemo znamenja in namige, ki nam bodo dali vedeti, da je on pravi. A iskanja pravega predvideva tudi prepoznavanje nepravih.

In čeprav smo kdaj slepe od ljubezni (ali poželenja) in prepričane, da smo končno našle to, kar smo iskale, obstajajo znaki, ki nam povedo, da se žal motimo.

1. Ne nasmeje vas

Smeh je tisto lepilo, ki ne drži skupaj samo nas, ampak tudi vezi z vsemi nam ljubimi. Čeprav se zdi, da pri vsem tistem času, ki ga preživita v postelji, dodatnega smeha sploh ne potrebujeta, bo ta pozneje v življenju zelo pomemben. Če vas torej ne zna nasmejati oziroma se ne smeje vašim šalam, žal ni vaš princ na belem konju. Skupni smeh, skupni interesi (ali razumevanje za različne interese) so znak, da se vama ni treba pretvarjati drug pred drugim, ampak sta lahko iskrena in pristna. In tak mora biti vaš pravi – nekdo, ki vas osvobaja, ne zatira.

2. Ob njem se ne počutite lepi

Seveda ni nujno, da vas ves čas zasipa s komplimenti. Pravzaprav ima stalno opozarjanje na to, da ste lepi, prej nasproten učinek od želenega. Veliko bolj kot njegove besede je pomembno, kako se ob njem počutite vi. Vam je nerodno, kadar vas vidi brez ličil? Kadar imate zabasan nos ali povsem neurejene lase ter narastek? Ste pred njim lahko brez težav čisto goli? Če z ničemer od tega nimate težav, pomeni, da vajina veza funkcionira tako, kot je treba, in da vam partner zares daje občutek, da ste lepi in sprejeti takšni, kakršni ste ne glede na to, kolikokrat iz njegovih ust tudi slišite te besede. Če pa se pred njim še niste drznili pokazati brez ličil ali celo slišali pripombe, da ste se nekoliko bolj površno depilirali, naj vam bo to jasen znak, da z njim najbrž ne boste dočakali starosti.

3. Ne obstajata VIDVA

Ste vi in je on, vidva pa ni del vajinega besednjaka. Sploh kadar razpravljata o načrtih za prihodnost. V tem primeru si že sami dovolj dobro odgovorite na vprašanje, ali je pravi. Če ga ne vidite kot del svoje prihodnosti, je odgovor ne. Kadar razpravljate o svojih načrtih, pa naj bodo ti vezani zgolj na poletje ali na prihodnjih petih let in v njih ne vključite njega in njegovega življenja, ste ga že odpisali. Tako kot on vas, če vas ne predvideva v vsem, kar ima namen početi v prihodnjih letih. Ne delajte si iluzij, kadar imate težavo sprejeti njegove načrte in ambicije za prihodnost. Če vajina skupna prihodnost ni vredna nekaterih žrtev, niti ni vredna obstoja.

4. Pomembno je samo to, kaj zvezde napovedujejo vam

Recite karkoli hočete, a v ljubezni smo vsi nagnjeni k temu, da mrzlično prebiramo horoskope. Ker tudi v njih iščemo odgovore na to, ali smo tokrat našli pravega (verjemite, to počnejo tudi moški). Koliko vam pri odgovoru na to horoskop tudi zares lahko pomaga, je stvar povsem druge debate, lahko pa o tem veliko pove vaš način branja horoskopa. Vas zanima zgolj samo tisto, kar so o vajinem usodnem srečanju zvezde napovedale vam? Ali poškilite tudi v njegove zvezdne vrstice? Če vam je res veliko do njega, se ne boste mogli upreti temu, da skrbno proučite, kako vajin odnos opredeljuje njegova rojstna karta.

5. Kadar ste žalostni ali slabe volje, se ne obrnete nanj

Nekdo, ki naj bi bil vaš življenjski partner, mora biti tudi vaš varni pristan. Mora biti nekdo, na kogar se obrnete, kadar vam življenje obrne hrbet. Morate mu zaupati in se ob njem počutiti varno. Če se v težkih trenutkih ne obrnete nanj, ampak raje na prijateljico ali družinskega člana, je to dokaz, da vajina zveza vendarle ni tako močna, da bi preživela.

6. Ne marate njegovih prijateljev

In on ne mara vaših prijateljic. Pravzaprav se s prijatelji drug drugega sploh ne družita, če pa se po sili razmer že morata, je to za vaju prava muka. Po prepričanju nekaterih mislecev je prijateljstvo ena najglobljih in najtežje dosegljivih vezi. Morda celo težje dosegljivih od ljubezenskega partnerstva. In če se tega ne zavedate, imajo misleci prav. Če se ne zavedate, kako pomembni so prijatelji tako v vašem kot partnerjevem življenju, je vajina vez veliko šibkejša od teh prijateljstev. Zavedati se morate, da so za velik del tega, v kar ste se pri njem zaljubili, odgovorni ravno njegovi prijatelji. In nasprotno, seveda.

7. Z njim ne morete biti to, kar ste

Ste ženska, ki ima jasno mnenje o določenih stvareh in ki ji ga navadno ni težko deliti z drugimi, a ga pred svojim moškim raje zadržite zase. Ker se iz njega norčuje, ga ne sprejme ali zaradi tega celo začne velik prepir, ki traja ves teden. Mu morate prikrivati, kje in s kom ste, ker se pogosto norčuje iz vaših konjičkov in ljudi, ki jih poznate, ali je celo pretirano posesiven? Vse to so pokazatelji tega, da je vaša (izrazna) svoboda močno zatrta, ker vam vaš moški preprosto ne dovoli, da bi bili to, kar ste. Tudi če gre le za čudne poglede proti vam, zaradi katerih ste naslednjič raje tiho. A ste edinstvena oseba in prav je, da se vedno razcvetite v celoti. V kletki ali senci vse življenje najbrž ne boste niti mogli niti hoteli živeti.

8. Čakate, da se bo spremenil

Čeprav ga ljubite takšnega, kakšen je, si včasih želite, da bi bil občutljivejši, si želel otrok, bil manj sebičen, ambiciozen in bolj upošteval vaše želje. Ker ga ljubite in si želite biti z njim, čakate, da se bo sčasoma spremenil. Ker moški pač potrebujejo nekaj dlje časa, da se zresnijo. A dejstvo je, da se ljudi ne da spreminjati. Ljudje se spreminjajo sami. Ko sami to hočejo oziroma potrebujejo. Zato nikar ne čakajte, da se bo spremenil za vas, ker se ne bo! Spremenil se bo takrat, ko bo sam spoznal, da se mora spremeniti. Če bo razlog za to njegova ljubezen do vas, boste lahko laže zadihali. Če pa doslej v njej še ni našel motivacije za to, da bi za vas bil boljši človek, si nikar ne delajte utvar. Ni pravi za vas.

9. Ne vidite ga kot očeta (svojih otrok)

Pravijo, da pravega prepoznaš tako, da si samo sebe predstavljaš z njim na stara leta. Se čez petdeset let še vedno vidite z njim? Si ga predstavljate kot očeta vajinih otrok? Če sta odgovora na vprašanji ne, je razlog za to po vsej verjetnosti ta, da si čisto globoko v sebi vendarle niste povsem na čistem, ali je on zares pravi za vas. Ali pa gre preprosto za to, da sam še ni preskočil tiste meje, pri kateri samooklicani divji mustang postane udomačen in zvest.

10. Intuicija vam pravi, da to ni to

Na papirju je z njim vse v najlepšem redu. Obožuje vas, vaše prijatelje in družino, z vašim bratom igra nogomet in mamo vozi po nakupih, vajini zodiakalni znamenji sta povsem usklajeni, kuha, pospravlja, si želi otrok, vas vsako jutro vas še vedno poljubi, kot da je prvič, in vas zna zadovoljiti v postelji. A kljub temu vam nekaj v vas govori, da to ni to. Šesti čut oziroma intuicija kljub vsem razumskim dokazom za vedno glasneje kriči proti. V tem primeru jo upoštevajte. Intuicija ima vedno prav.
 
 

prejšnji članek
Vid Valič o sestanku na Pop TV povedal, da ...
Svet slavnih
Vid Valič o sestanku na Pop TV povedal, da ...
naslednji članek
O slovenski voditeljici na dan prišla takšna skrivnost!
Svet slavnih
O slovenski voditeljici na dan prišla takšna skrivnost!