Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Prostor za romantiko in počitek

26. 7. 2016; 07.30
Avtor: Domen Košir/revija Fatalna
TREND2
Spalnica je zagotovo del stanovanja ali hiše, v katerem preživimo največ časa, večinoma v nezavednem stanju.

Spalnica je zagotovo del stanovanja ali hiše, v katerem preživimo največ časa, večinoma v nezavednem stanju. Če si želite odpočiti v trendovsko urejeni spalnici, je nasvet notranjih oblikovalcev preprost: poudarek naj bo na v zadnje čase zelo modernem posteljnem vzglavju oziroma okrašenem zidu za vzglavjem postelje.

Posebna pozornost prav vzglavju

Visoko vzglavje postelje odlično dopolni podobo vaše spalnice in vabi, da se naslonite nanj. Lahko je vzglavje del postelje, lahko pa je ločeni element, ki ga pritrdite na zid za posteljo.

Opazna stena za vzglavjem

Ne glede na to, ali uživate v romantičnem, bolj dramatičnem ali modernem stilu spalnice, je izredno pomembno, kakšna je stena za vzglavjem postelje. Notranji oblikovalci prav toliko pozornosti posvečajo urejanju vzglavja kot zidu za vzglavjem postelje. Priporočajo, da prav v ta del sobe postavite okrasje, ki bo pritegnilo največ pogledov. Ne potrebujete zgolj umetniških del, da okrasite steno za vzglavjem, saj lahko namesto njih položite tapeto ali pobarvate steno v vam najljubše odtenke barv. Preuredite jo tako, da vzbuja pozornost in pritegne pogled.

Namesto klasičnih nočnih omaric so moderne neobičajne, nadomesti jih lahko tudi stol ali kakšna druga odlagalna površina. V novi spalnici ne smejo manjkati niti lep predalnik, stoječa lučka in preproga, da zjutraj, ko se zbudimo, stopimo na mehka tla.



prejšnji članek
Najboljše kombinacije živil so takšne
Zdravje
Najboljše kombinacije živil so takšne
naslednji članek
Pasti prehranjevanja je ogromno
Zdravje
Pasti prehranjevanja je ogromno