Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj je prijateljstvo?

8. 9. 2021; 04.00
Avtor: Njena.si
prijatelji
Bolje je vedeti pozno, kot nikoli.

Bolje vsaj en pravi. Bolje en pravi prijatelj kot 10 lažnih. Če smo mislile, da so nam sodelavci v službi prijatelji, se raje zanesite na eno osebo, ki ji lahko zaupate vse in ki vam vedno stoji ob strani.

Prijatelji se prepirajo. Seveda, to niso prepiri, ko bi nekoga žalili ali dajali v slabo luč. To da ste prijatelji, ne pomeni, da se morate v vsem strinjati.

Trači ali resnica. Pravi prijatelji ne širijo zgodbic, raje vse povejo pa četudi so stvari negativne. Če vam nekaj na vašem prijatelju zmoti, mu to tudi poveste in tega ne govorite drugim. Ko se gre za pravo prijateljstvo, se boste pogovorili in ubrali najboljšo rešitev.

Če vas nekdo živcira. Ne bodite prijateljica z osebo, ki vas spravlja ob živce. Zakaj bi zapravljali svoje čas, če to ni potrebno?

Znanci niso prijatelji. Obstajajo osebe, ki jih pogosto srečujete, tu in tam popijete kavo kar seveda ne pomeni, da ste prijatelji. Lahko bi rekli, da ste prijatelji za zabavo, kar seveda ni nič slabega.

Včasih je potrebno dati tudi drugo priložnost. Vsi lahko rečemo stvari, ki jih ne mislimo, zato morate vedeti, da si vsi zaslužijo tudi drugo priložnost. Če pa ljudje te druge priložnosti preprosto ne znajo izkoristiti, ni potrebno, da jih dobijo kolikor želijo.

prejšnji članek
Vesna Pernarčič in Primož Forte skupaj na odru
Svet slavnih
Vesna Pernarčič in Primož Forte skupaj na odru
naslednji članek
Kylie Jenner potrdila drugo nosečnost
Svet slavnih
Kylie Jenner potrdila drugo nosečnost