požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kolikokrat se zaljubijo moški in kolikokrat ženske?

19. 4. 2016; 11.00
Avtor: A.P.
wedding-1183275_1920

foto: Pixabay

Moški lažje podarijo svoje srce kot ženske.

Do tega dejstva je prišla raziskava, ki je potekala v Veliki Britaniji, kjer je sodelovalo 2000 ljudi. Odkrili so, da se je 47% žensk zaljubilo samo enkrat v življenju, pri moških pa je številka dosti višja.

Poleg tega so ugotovili še kar nekaj zanimivih stvari. Tretjina ljudi verjame v pravo ljubezen, samo 5% žensk in moških se ni zaljubilo še nikoli v svojem življenju. Večina vprašanih v tej kategoriji, je bilo mlajših od 24 let in še vedno čakajo, da jih zadane Kupidova puščica.

Kdaj pa zveza postane bolj resna? Tretjina vprašanih je mnenja, da se to zgodi, ko partnerju predstavijo svojo družino. Vsak 5 od njih je bil mnenja, da je zveza bolj resna, ko si zaljubljenca povesta tisti dve, sladki besedi – ljubim te. V manjšini pa so bile osebe, za katere zveza postane uradna, ko je zgodi prvi seks.

''Lepo je vedeti, da prava ljubezen še vedno obstaja, ne pa da vse temelji samo na fizični privlačnosti. Še vedno znamo ceniti prave vrednote in iskrenost'', je povedala britanska psihoterapevtka Lucy Beresford.

prejšnji članek
Slavna igralka spet na tleh
Svet slavnih
Slavna igralka spet na tleh
naslednji članek
Nekoč goli pred vsemi, danes le še za svoje žene!
Svet slavnih
Nekoč goli pred vsemi, danes le še za svoje žene!