Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kako prikličemo ljubezen?

20. 4. 2016; 04.15
Avtor: A.P.
ljubezen
Če ste samski in vam to že najeda živce, poskusite najti problem.

Odtujenost, ki je posledica sveta, v katerem živimo v nas vzbudi občutek osamljenosti in samote. Vedno več je samskih deklet, ki imajo kvalitetne značilnost, ampak vseeno ostanejo same. Če ste samski in vam to že najeda živce, poskusite najti problem.

Prvi vtis je najpomembnejši. Prvi vtis, ki ga pustite pri ljudeh, je ponavadi važen, saj na osnovi tega osebe oblikujejo mnenje o nas samih. Ste preveč napadalni? Ste preveč direktni? Ali vaši gibi telesa odbijajo?

Neverbalna komunikacija je zelo pomembna – bodite pozorni na govorico telesa. Se izogibate očesnemu kontaktu? Je za vas telefon bolj pomemben kot komunikacija z drugimi? Če se ne zavedati stvari, v katerih grešite, vprašajte za mnenje svoje bližnje. 

Bodite dostopni. Znani doktor Phil poudarja, da je moške najbolj strah, da bodo zavrnjeni. Potrebno je, da kdaj pa kdaj vidijo vašo ranljivost in dostopnost, da bi dobili občutek, da vam lahko nekaj ponudijo. Okoli 20% komunikacije je verbalne, ostalih 80% pa predstavlja neverbalno. Če se vas drži čustvena prtljaga – strah, nesigurnost – bodo ljudje to opazili. 

Veste kaj si želite in kaj ne – ne bodite preveč strogi. Če ne veste, kaj si želite, potem vsaj veste, česa si ne želite od osebe, s katero ste v razmerju. Dobro je, da imate spisek prioritet, ki jih želite pri partnerju, vseeno pa se potrudite, da niste preveč rigidni in strogi. Lahko se zgodi, da partner na prvi pogled ne ustreza našim željam, na koncu pa bo on tisti pravi. 
Dajte ljudem drugo priložnost. Ko začutite pritisk pred izgubljanjem časa, lahko postanete nagnjeni k napakam. Doktor Phil pravi, da je pomembno, da svojega potencialnega partnerja ne izločite na samem startu, ampak da vidite v njem različne scenarije. Prvi vtis je zelo pomemben; pomembno je, da osebo spoznate v različnih okoliščinah, da bo vaša slika raznolika in celotna.
prejšnji članek
7 fotografij, ki jih ne smete objaviti na Instagramu ali Facebooku
Njenih 5 minut
7 fotografij, ki jih ne smete objaviti na Instagramu ali Facebooku
naslednji članek
Zeliščna greda bližje soncu
Življenjski slog
Zeliščna greda bližje soncu
#obraziavenija
obraziavenija