Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tega nikar ne govorite partnerju

28. 4. 2016; 04.32
Avtor: tp
profimedia-0012948908

Pozabite na to, da bi se skrili v temi. foto: Profimedia

Ste vedeli, da obstaja kar nekaj besed, ki lahko močno pokvarijo vaše intimne trenutke s partnerjem?

Kot pri drugih zadevah je tudi pri seksu zelo pomembna samozavest, zato je nikar ne porušite z določenimi besedami, ki so v najbolj intimnih trenutkih tako rekoč prepovedane.

1. Ne glej me!

V hipu, ko izrečete kaj takega, mine vsa čarobnost trenutka. Raje recite: »Le glej me. V tem trenutku ni nobena stvar bolj seksi kot moje telo.« Če boste zveneli prepričljivo, bo prepričljivo tudi vaše telo. S tem pa boste ustvarili čudovit uvod v trenutke, polne intimnosti, strasti in zabave.

Ne opravičujte se zaradi svojega videza. foto: Profimedia

2. Sovražim svoje …

Če se imamo resnično radi, sprejemamo tudi svoje telo in se zavedamo, da smo za svojega partnerja v določenih trenutkih najbolj seksapilno bitje na svetu. Če torej verjamemo, da smo seksapilni, nas bodo tako videli oziroma doživljali tudi drugi. O tem odločamo mi, ne pa lepotni standardi, ki nam jih narekuje modna industrija ali svet šovbiznisa. Zato med spolnimi odnosi nikoli, res nikoli ne govorite, da sovražite katerikoli del svojega telesa.

Če nekomu niste všeč na svetlobi, si vas ne zasluži niti v mraku.

3. Ugasni luč!

Eno je, če partnerju zapeljivo namignete, naj ugasne luč, ker si želite še bolj intimno vzdušje, povsem druga stvar pa je, če se želite skriti v temi. V tem primeru spet delate napako. Nekaj naj vam bo jasno: če nekomu niste všeč na svetlobi, si vas ne zasluži niti v mraku.

4. Oprosti, ker je …. (moj del telesa) videti tako

Med spolnimi odnosi nikakor ni primerno kakršnokoli opravičevanje zaradi »nepopolnosti«. Celo če ste pri oceni svojega videza objektivni, vedite, da bo ima vaš partner še posebej rad prav te vaše male napakice.

Če verjamete, da ste seksi, vas tako vidi tudi partner. foto: Profimedia

5. Nočem, da to vidiš

Če partnerju postavljate takšne omejitve, zmanjšujete njegove užitke med spolnimi odnosi, poleg tega pa negativno vplivate na svoje zadovoljstvo. Prav tako med odnosom nikoli ne postavite vprašanja: »Ali sem videti dobro?« Na ta način dajete vtis, da se v svoji koži počutite nelagodno. Imejte se radi! 

prejšnji članek
Kako se spopasti z brazgotinami?
Zdravje
Kako se spopasti z brazgotinami?
naslednji članek
Ste pripravljene na sezono sandalov?
Moda&Lepota
Ste pripravljene na sezono sandalov?
#obraziavenija
obraziavenija