benedetti Odkrito.si

Odločna poteza Ksenije Benedetti

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Kaj imajo moški raje od seksa?
| tp

Kaj imajo moški raje od seksa?

Terapevt Steve Horsmon se uspešno ukvarja z life coachingom ali življenjskim svetovanjem ter vodi delavnice za moške, ki želijo rešiti težave v svojih zvezah in zakonih. Za razumevanje med spoloma je naredil že veliko dobrega, zdaj pa svoje izkušnje deli še z nami.

Po letih izkušenj z moškimi je prišel do zanimivega zaključka, ki bo pripadnice nežnejšega spola morda presenetil. »Če bi ženske poslušale moje pogovore z moškimi, ne bi mogle verjeti svojim ušesom. Naše razprave se namreč zelo razlikujejo od ženskega dojemanja moških. Zagotavljam vam, da moški ne želijo samo seksa,« poudarja terapevt Steve.

Izražanje podpore in zaupanja

Obstaja namreč nekaj, kar je moškim bolj pomembno od spolnega odnosa. Terapevt je v svojih raziskavah ugotovil, da je to nežen dotik v kombinaciji z besednim ali nebesednim odobravanjem. Ko ženska s prsti nežno ljubkuje partnerja in mu istočasno izraža podporo ter zaupanje vanj, se moški počuti kot v sedmih nebesih. Ta poteza je močnejša od seksa, saj se moški v tem trenutku počuti močnega in sprejetega.

In kakšen je razlog, da moški nikoli ne bodo priznali, da jim je tako preprosta stvar ljubša od seksa? Ker so prepričani, da jim ženske nikoli ne bi verjele in bi samo z nejevernim nasmeškom zavile z očmi. Kaže, da so pod močno »fasado« tudi oni ranljiva bitja, ki želijo biti ljubljena in sprejeta.