Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Je res, da prva ljubezen traja vse življenje?

7. 5. 2016; 09.30
Avtor: A.P.
couple-260899_1280

foto: Pixabay

Čeprav se nam zdi vse skupaj bolj podobno pravljici, se prva ljubezen velikokrat dokaže tudi kot prava ljubezen, s pomočjo katere lahko uresničimo svoj potencial.

Največkrat je čas tisti, ki pokaže, če bo prva ljubezen tudi prava ljubezen, redkeje se zgodi, da bi po krajše trajajoči zvezi že vedeli, da je to tisto, kar iščete.

Kako pa se pravzaprav prava ljubezen začne in kako vedeti, kaj si želimo od življenja? Spomnite se svoje prve ljubezni, kakšna čustva so vas preplavila in hkrati paralizirala, kako se vam je spremenil tok misli, kako so se vaše življenjske prioritete začele spreminjati do največjega bistva – da nihče drug, razen vaša ljubljena oseba, na tem svetu ni važna. Prvič se ljubi popolnoma, s celim bitjem in želimo si, da bi trajalo večno.

Ljubiti in biti ljubljen so prav gotovo sanje vsakega posameznika, strah pred izgubo ljubezni pa predstavlja enega izmed najhujših občutkov, zaradi tega pa veliko ljudi v svojem razmerju vztraja, čeprav jasno vidijo, da niso za skupaj. Če se najdeta dve osebi, ki sta si dokaj podobni in so si tudi njuni cilji podobni, se lahko razvijata paralelno in se lažje prilagajata.

Če ljubezen ni prava, je najhuje pozabiti svoje sanje in načrte, ki ste si jih tekom razmerja zamislili. Prav zaradi tega nobena druga kasnejša ljubezen ne bo več tako lahkotna, imela bo zrelejše komponente. Če vaša prva ljubezen v vas ne vzbudi dobrih občutkov, naj bo za vas pomembnejše, da je prava in da ste lahko s partnerjem brez zadržkov, kot to, katera je po vrsti.

Če uživate v skupnih pogovorih, ste istega mnenja in dajete na stran svoje želje, da bi ugoditi partnerjevim, potem ste na pravi poti.

prejšnji članek
V večini kosmičev preži bela smrt!
Zdravje
V večini kosmičev preži bela smrt!
naslednji članek
Manuela Brečko spregovorila o boleči izgubi
Svet slavnih
Manuela Brečko spregovorila o boleči izgubi