Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Seks in starost - kdaj se konča?

19. 8. 2017; 02.00
Avtor: A.K.
seks
Ženske glede na svoja leta različno odreagirajo na seksualne položaje. Drugače se ljubijo v svojih dvajsetih, tridesetih, štiridesetih in petdesetih.

Dvajseta leta

V tem obdobju ženske oz. dekleta igrajo igro – bi ali ne bi. Želijo si veliko, uživajo malo. So nesigurne, bojijo se moških, bojijo se njihovega spolovila, bolezni, nosečnosti in ljubezni. Spolne odnose imajo večinoma zaradi tega, da lahko o tem govorijo prijateljicam ali zaradi tega, da ne bi bile ene od tistih, ki spolnih odnosov še niso imele.

Trideseta leta

To so najboljša leta za salve seksa. Ženskam se v teh letih da igrati, sebe poznajo mnogo bolje in zato vedo, kako je treba uživati. Večinoma vedo, kateri so pravi moški in kateri so napačni ali pa vsaj vedo, kaj lahko od njih pričakujejo. Vedo, kako morajo skrbeti za svoje telo.

Štirideseta leta

Ženske imajo v teh letih izrazit libido, zato v teh leti postanejo pravi seks stroji. V teh letih jih nosečnost ne skrbi, zato se v popolnosti predajo spolnim odnosom. Vedo, kaj si želijo, znajo zadovoljiti moškega.

Petdeseta leta

Če imate ravno 20 let, ste si gotovo rekli: Ali ljudje pri 50. letih še seksajo? Veliko se jih prepušča užitkom, saj znajo uživati v življenju.

prejšnji članek
Očarljivi že na prvem srečanju
Zdravje
Očarljivi že na prvem srečanju
naslednji članek
Izogibajte se je! Barva obleke, na kateri so sledi znojenja najbolj vidne
Moda&Lepota
Izogibajte se je! Barva obleke, na kateri so sledi znojenja najbolj vidne
#nasazenazenska
nasazenazenska