Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Šest stvari v hiši, ki vam kradejo energijo!

9. 5. 2020; 04.00
Avtor: T. P.
feng shui
Če si želite po svojem domu vzpostaviti dobre vibracije, upoštevajte strokovnjake za feng shui.

Strokovnjaki opozarjajo na nekatere navade ali stvari, s katerimi privabljate negativno energijo. Izpostavljamo šest najbolj nevarnih!

Umazana oblačila v kotu sobe

Strokovnjaki za feng shui največkrat izpostavijo prav umazano perilo kot magnet za negativno energijo. Morda je resnično najlažje odvreči umazane cunje na tla v kot sobe, vendar morate vedeti, da prav na tem mestu tudi odteka pozitivna energija iz vašega doma. Vsaka družina moramo imeti posebno odlagališče oziroma košaro za umazano perilo. Če nimate prostora v hiši oziroma stanovanju, je bolje imeti košaro za umazano perilo na dvorišču kot umazane nogavice po kotih sob.

Čevlji, razporejeni pred vrati

Ne glede na to, ali stojijo pred vrati spalnice ali kakšne druge sobe, so čevlji pred vrati pravi energetski vampirji. Če so umazani, so še toliko bolj nevarni.

Skladovnica starih revij, časopisov, papirja in knjig

Časopise odvrzite takoj, ko jih prečitate, svetujejo strokovnjaki za feng shui. Če že morate hraniti revije ali knjige, jih zložite na police, nikakor pa ne na tla ali v kot sobe. Papir, razmetan po prostoru, prinaša slabo energijo.

Strokovnjaki feng shuija opozarjajo na previdnost pri posodicah, v katerih imate riž, sol in sladkor.

Razpokani ali okrušeni krožniki in kozarci

Poškodovana posoda privablja slabo energijo v vsak dom, kjer koli jo uporabljajo, trdijo strokovnjaki za feng shui. Bolje je, da kupite najcenejši nov servis, kot da uporabljate dragocen, a poškodovan komplet posode. Uporaba take posode namreč lahko slabo vpliva na kariero ali finance.

Prazne posode za riž, sol in sladkor

Vsakemu se kdaj zgodi, da izprazni zaloge najnujnejših živih, a strokovnjaki feng shuija opozarjajo na previdnost pri posodicah, v katerih imate riž, sol in sladkor. Te namreč nikoli ne smejo ostati popolnoma prazne, saj police s praznimi posodami v kuhinji negativno vplivajo na srečo in harmonijo v družini.

Fotelj, kavč ali postelja pod tramom

Leseni tramovi veljajo za priljubljene oblikovalske elemente v domovih. A če postavite kavč ali posteljo pod tram, se puščice negativne energije usmerijo naravnost proti vam, pravijo strokovnjaki za feng shui.

prejšnji članek
Kraljica: "Nikoli se ne predajte, nikoli ne obupajte"
Svet slavnih
Kraljica: "Nikoli se ne predajte, nikoli ne obupajte"
naslednji članek
S hrano premagajte kandido
Zdravje
S hrano premagajte kandido