mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Spustite se z vajeti!

7. 7. 2016; 08.33
Avtor: I. J.
par poljub ljubezen
Osvobodite se predsodkov in poskusite kaj, kar vam že nekaj časa razvnema domišljijo.

V življenju običajno obžalujemo tisto, česar nismo naredili, in ne tistega, kar smo. To velja tudi v postelji, zato se osvobodite predsodkov in poskusite kaj, kar vam že nekaj časa razvnema domišljijo. In ne odnehajte, temveč bodite domiselni vedno znova.

Ne, ne bo vas obsojal

Če svojega fanta pričakate v spodnjem perilu ali, še bolje, samo v čevljih z visoko peto, ne bo mislil, da se vam je zmešalo ali da pretiravate. Moškim je všeč, če je njihova ženska drzna in si upa pokazati, kaj ji je všeč.

Vašega celulita sploh ne opazi

Premnoge ženske se obremenjujejo s pomarančasto kožo na stegnih in zadnjici. A zagotavljamo vam, da ga 95 odstotkov moških med posteljno akcijo sploh ne opazi, zato poskrbite le, da bo čim večkrat prišlo do takšne akcije, ki bo utišala njegove možgane in vklopila samo čute.

Vodite, morda vam bo hvaležen

Nekatere ženske ne upajo prevzeti pobude, saj se bojijo, da bodo videti preveč agresivne. A večini moških je všeč, če jih z glasom, rokami in drugimi deli telesa vodite po zapletenem labirintu vaših užitkov in jim tako kažete pravo pot, po kateri vas bodo zapeljali v nebesa.

Umazane besede so seksi

Ne zadržujte se in šepetajte, govorite ali kričite umazane besede, ki vam padejo na pamet. Seveda pri jezikovnem izboru ni treba pretiravati, a najbrž mu bo všeč, če mu boste povedali, kaj naj vam dela in kako naj to počne še naprej.

Ne prepovedujte, raziskujte

Tudi če se vam kaj na prvi pogled zdi nesprejemljivo ali pokvarjeno, razmislite, ali vendar ne gre samo za vaše predsodke, globoko v sebi pa si ravno to želite poskusiti. Če je tako, odklopite razum in se prepustite telesnosti. Užitek je zagotovljen.

prejšnji članek
Pojdite v posteljo z mlajšim!
Odnosi
Pojdite v posteljo z mlajšim!
naslednji članek
Priteguje tudi pozornost znanstvenikov
Zdravje
Priteguje tudi pozornost znanstvenikov