reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Že poznate #LJfootie?

14. 7. 2016; 01.26
Avtor: K. Š.
ljfootie

Pošljite svoj footi in se potegujte za lepe nagrade.

Lansko pomlad je Slovenska cesta v Ljubljani zaživela v čisto novi luči. In z njo je luč ugledal tudi nov projekt #LJfootie.

Po zgledu ostalih evropskih prestolnic so v Ljubljani omogočili tako imenovani deljeni prostor (shared space), kjer se pešci in kolesarji lahko prosto in neomejeno gibljejo ter prečkajo cesto. Na najbolj prehodnem delu Slovenske ceste so posadili drevored, ki sprehajalcem omogoča posedanje na lesenih klopcah v prijetni senci, ki jo nudijo zelene krošnje, lokalom, ki se tukaj nahajajo, pa tako priskrbeli prostor za zunanje terase.

Glavno piko na i pa predstavljajo tlakovci, ki so postavljeni v zanimivem geometričnem vzorcu, zaradi česar se mlade Ljubljančanke in Ljubljančani tukaj zelo radi fotografirajo. V ta namen smo pripravili nov projekt, imenovan #LJfootie.

Kaj pomeni #LJfootie?
Podobno, kot selfie – le, da tukaj na fotografiji niso obrazi, ampak stopala. Kako sodelovati? Na Instagramu objavite fotografijo svojih stopal na Slovenski cesti, jo označite z #LJfootie in tako sodelujte v izboru fotografij za razstavo, ki jo bomo pripravili meseca septembra na informacijski točki Točka.Zate..

V sklopu projekta bodo tedensko podeljevali zanimive nagrade, zato sledite Instagramu in Facebooku. Naj bo vaš korak lahkoten in #LJfootie lep spomin na projekt zelene prestolnice.

prejšnji članek
Tako pripravite kožo na sonce
Moda&Lepota
Tako pripravite kožo na sonce
naslednji članek
Nizkokalorična kavna pijača, s katero se lahko razvajate že danes
Kulinarika
Nizkokalorična kavna pijača, s katero se lahko razvajate že danes