Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Povejte, kdaj ste rojeni in mi vam povemo, kdo ste!

21. 8. 2016; 07.00
Avtor: T.P.
pomlad

foto: Profimedia

Menite, da ste žrtev svojega astrološkega znaka? Odslej imate tudi znanstveno potrditev, da se ne motite kaj dosti. Raziskava, v kateri je sodelovalo 400 ljudi, je namreč pokazala, da imajo ljudje, rojeni v istem letnem času, dejansko kar precej enakih značilnosti v obnašanju, temperamentu in čustvovanju.

Rojeni v poletnih mesecih

Za ljudi, ki so se rodili poleti, je značilno, da pogosto menjajo svoje razpoloženje. Lahko so brez pravega vzroka neverjetno žalosti, čez nekaj časa pa že skačejo do stropa od neizmerne sreče. Z drugimi besedami, pri 'poletnih ljudeh' lahko vzbudi veselje že pogled na cvetočo naravo, po drugi strani pa jih prvi znaki poslabšanja vremena spravijo v pravo mini depresijo.  

Pomladni in naivni ... foto: Profimedia

Rojeni v pomladnih mesecih

Ljudje, rojeni spomladi, veljajo za zelo pozitivne in celo malce naivne.

Povejte, kdaj ste rojeni, pa vam povemo, kdo ste.

Vsaka oseba, ki jo na novo spoznajo, zanje v hipu postane nova najboljša prijateljica, ali pa bodoči mož. Zanje je značilno, da verjamejo v večno ljubezen in zvestobo, poleg tega pa so vedno, celo v najslabših situacijah, prepričani, da bo zagotovo kmalu bolje. Pravzaprav je njihovo življenjsko vodilo: za dežjem vedno posije sonce.

Rojeni decembra se zlepa ne pustijo znervirati. foto: Profimedia

Rojeni v zimskih mesecih

Kdor se je rodil v hladnih mesecih, ima tudi bolj hladne živce, kar pomeni, da ga je težje spraviti ob pamet kot ljudi, rojene v drugih letnih časih. 'Zimski' ljudje se prav nič ne vznemirjajo, kadar se znajdejo v prometnem zamašku, prav tako jih ne motijo glasni otroci, glasna glasba, bučne zabave pri sosedih …

Ste jesenska vila?

Rojeni v jesenskih mesecih

Ljudje, rojeni jeseni, so čustveno zelo fleksibilni in se neverjetno hitro prilagajajo določenim situacijam. Primer: po prekinitvi romantične zveze bodo 'jesenski' ljudje sicer zelo žalostni, vendar njihova žalost ne bo trajala dolgo. Osebo, s katero so se razšli, bodo namreč hitro preboleli ter se posvetili iskanju novega partnerja. 

prejšnji članek
Kdaj spimo zares kvalitetno?
Zdravje
Kdaj spimo zares kvalitetno?
naslednji članek
Luščite jo! Kožo, seveda
Moda&Lepota
Luščite jo! Kožo, seveda