GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To so astrološka znamenja, ki najtežje najdejo sorodno dušo

19. 8. 2016; 10.16
Avtor: C. R.
vilaaaaaaaa
Sodite med tiste, ki težko najdejo resnega partnerja?

Nihče si ne želi, da se razmerje, v katerega je vložil veliko truda in čustev, konča neuspešno. Vendar so zvezde, ko govorimo o zakonu in o resnem ljubezenskem razmerju, nekaterim bolj naklonjene kot drugim. Ali sodite med slednje? 

Bik

Biki imajo vse življenje priložnosti spoznavati izjemno zanimive osebe. Veseli in vedno zanimivi pripadniki tega zemeljskega znamenja hitro vzbudijo pozornost drugih in imajo, preden se odločijo za resno zvezo ali zakon, veliko ljubezenskih razmerij. Tako namreč sami s sabo razčistijo, s kakšno osebo si v življenju želijo biti. Za zakonskega partnerja ponavadi izberejo osebo, s katero niso dolgo v razmerju, za to pa se odločajo po intuiciji in ne razumsko.

Biki bi za ljubljeno osebo naredili vse na svetu. Kadar to prehitro pokažejo svojemu partnerju, jih bo ta izkoristil in se pretvarjal, da je nekaj, kar v resnici ni, in to vse z namenom, da bi bika zvabil v zakon. Ko pa bo minilo nekaj časa, bo pokazal svoj pravi obraz.

Tudi v zakonu je bik izjemno toleranten in bo še naprej obiskoval različne kraje ter se družil s svojimi prijatelji. Pogosto bo zapostavljal hišo in družino.

Ko enkrat uvidi, da je njegovo razmerje na trhlih nogah, pa bo poskušal narediti vse, da bi to popravil. Če bo ugotovil, da so vsa njegova dejanja brezupna in da nimata s partnerjem več ničesar skupnega, ga bo brez razmišljanja zapustil.

Devica

Pripadniki tega astrološkega znamenja so radi v središču pozornosti, kar jim gre zlahka od rok, saj so izjemno inteligentni, šarmantni in nadvse duhoviti. Radi so v vsaki družbi, vendar jih predstavniki nasprotnega spola večkrat doživljajo kot prijatelje in ne kot nekoga, ki je "material za resno zvezo", kar je ponavadi tudi razlog, da pred resnim razmerjem niso imeli veliko partnerjev.

Seveda je veliko tudi takšnih, ki zapeljujejo, kjerkoli se pojavijo, vendar so to večinoma bolj avanture kot resna razmerja. Ko spoznajo osebo, s katero si želijo biti, se bodo pretvarjali, da pomanjkljivosti druge strani ne opazijo, ter menili, da bodo partnerja sčasoma spremenili.

To bodo počeli predvsem zaradi tega, ker je njihova narava takšna, da si želijo resnega partnerja. Samota jih namreč izjemno plaši, in to je tudi razlog, da se device odločajo za zakonsko zvezo. Po določenem obdobju, v katerem se bodo trudile, da bodo povsem ugodile drugi strani, pa bodo na površje splavale vse tiste partnerjeve pomanjkljivosti, pred katerimi so si zatiskale oči in razmerje jih bo začelo dušiti. Poleg tega bodo analizirale vse, kar bo partner počel, saj je to v njihovi naravi.

Če v zakonu ne bo vse, kakor mora biti, si bodo device omislile ljubezensko afero, vendar bodo pred drugimi svoj zakon predstavljale kot izjemno stabilen in uspešen.

Če jim razmerje ne bo ustrezalo, ne bodo nikoli pobudnik, da ga zaključijo. Glavno potezo bo naredila druga stran, saj ji bo dovolj neskončnih razprav in očitkov. Ko so device ponovno samske, ne bodo izgubljale časa in si bodo hitro našle novega partnerja.

Tehtnica

Adut tega zračnega znamenja je pripovedovanje zgodb, v katerih je vedno kanček humorja in s katerimi vsakega očarajo. Tehtnice dajejo vtis izjemno umirjene in racionalne osebe, zato jim gre zapeljevanje zlahka od rok.  

Velikokrat imajo veliko ljubezenskih razmerij, preden se odločijo za resno zvezo, vendar so jim bolj pri srcu dolge, resne zveze. Najpogosteje za svojega zakonskega partnerja izberejo osebo, s katero so v razmerju že dalj časa. Včasih pa se izkaže, da to obdobje, preživeto z drugim partnerjem, ni garancija za dolg in srečen zakon.

Tehtnice so pogosto razpete med lastnimi željami in resničnimi možnostmi. Za življenjskega partnerja izberejo osebo, ki jim odgovarja tudi intelektualno. V njihovi naravi je, da so neodločne in da neprestano razmišljajo, ali so naredile prav, kar je lahko za drugo stran izjemno moteče. Kadar jih partner ne posluša in razume, tehtnica postane izjemno muhasta, zato so za njeno razmerje značilni burni in krajši vsakodnevni prepiri.

Ko tehtnice končno ugotovijo, da zakon ne pelje tja, kamor so si želele, bodo reševanje nastale težave poskušale preložiti ter čim več časa preživeti s prijatelji. Velikokrat bodo poskušale spoznati nekoga, ki jih bo razumel. 

Odločitev tehtnice ne bo nikoli dokončna – tisto, kar se je odločila čez noč, se ji lahko že naslednji dan zdi povsem nora ideja. Ločile se bodo vedno sporazumno, s partnerjem, ki se bo zavedal, da čustev ni več in da je najbolje, da vsak ubere svojo pot.

Tehtnica potrebuje veliko časa, da ljubezensko razmerje dokončno preboli, vendar nikoli ne preneha verjeti v pravo ljubezen. Zaradi tega bo pripravljena biti v razmerju s toliko partnerji, kot je potrebno, da bi končno našla tistega pravega.

prejšnji članek
Imate to plastenko? Pozor, povzroča raka!
Kulinarika
Imate to plastenko? Pozor, povzroča raka!
naslednji članek
Teh pohval ženske ne marajo
Zdravje
Teh pohval ženske ne marajo