mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zato imajo moški raje starejše ženske!

22. 8. 2016; 08.52
Avtor: C. R.
ženska šopek
Da moške privlačijo starejše ženske, je že dolgo znano. Zakaj je tako, pa je poskušala razložiti skupina avstralskih raziskovalcev.

Na podlagi kratke ankete med študenti absolventi so raziskovalci zaključili, da ima 67 odstotkov moških za svojo partnerico raje od 3 do 10 let starejšo žensko kot pa mlajšo.

Anketa je pokazala, da moški v starejših pripadnicah lepšega spola vidijo izziv, saj so, za razliko od njihovih vrstnic ali mlajših žensk, bolj samozavestne in imajo izdelana stališča o določenih življenjskih vprašanjih. Polovica anketirancev je odgovorila, da so jim starejše ženske všeč, ker točno vedo, kaj si želijo in "se ne igrajo igric." Toliko moških je tudi priznalo, da v starejši ženski vidi boljšo partnerico za seks. Z njimi, ker so sproščene, odprte in zaupajo vase, lahko bolj uživajo.

45 odstotkov moških je menilo še, da so starejše ženske prijetnejša družba in boljše sogovornice v resnih debatah. Med razloge, da moške privlačijo starejše ženske, pa sodi tudi njihova finančna neodvisnost.

prejšnji članek
Ta čokoladni puding ne povzroča slabe vesti
Kulinarika
Ta čokoladni puding ne povzroča slabe vesti
naslednji članek
William in Kate se le pretvarjata!
Svet slavnih
William in Kate se le pretvarjata!