Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Nimate sreče v ljubezni? Horoskop razkriva, zakaj

24. 8. 2016; 10.19
Avtor: C. R.
astro
Bik se mora premakniti z mesta, riba pa prenehati igrati žrtev.

Oven

Oven pogosto spreminja razpoloženje in je pravi mojster flirtanja, zaradi česar je z njim nemogoče končati katerokoli razpravo. Namesto, da bi poskušal rešiti težave, bo partnerja raje nekaj časa ignoriral. To ni vedno najboljši način in lahko le poslabša odnos. Ovni so tudi rojeni vodje in pogosto postanejo agresivni, če ugotovijo, da niso več na vrhu piramide.

Bik

To astrološko znamenje ne pristaja na kompromise, tudi kadar se moti. Raje bo vse življenje stagniralo na enem mestu, kot da bi pomislilo, da je v razmerju nastala določena težava, ki jo je potrebno rešiti. Sovraži občutek negotovosti, zaradi česar je lahko ločitev od njega pravi pekel.

Če boste začeli delati določene spremembe brez njegove vednosti, obstaja možnost, da vas bo zapustil, saj bo menil, da niste dovolj predani razmerju in da ga ignorirate.

Dvojčka

Zaradi njegove nestabilnosti je včasih zelo težko predvideti naslednjo potezo tega astrološkega znamenja. Zelo težko sprejemajo odločitve, posebej, če so časovno omejene. Če boste naredili veliko življenjsko spremembo, a se pred tem ne boste posvetovali z njim, obstaja možnost, da boste ostali sami. Sicer pa dvojčki sovražijo rutino, stvari jim lahko hitro postanejo dolgočasne.

Rak

Rak je lahko izjemno posesiven, sploh kadar govorimo o njegovem partnerju in njegovi vlogi zunaj njunega razmerja. Če bo zaradi tega prišlo do prepira, bo naredil vse, da bi sam izpadel žrtev. Če razmerju ne bo kazalo najboljše, se bo preprosto prenehal truditi.

Lev

Levi so lahko zelo egocentrični in sebični, s čimer lahko odbijajo partnerja. Če v zvezi ne bodo dominantni, bodo partnerju obrnili hrbet in ga začeli ignorirati – če bo tudi partner storil enako, se bo razmerje spremenilo v "pravi pekel".

Devica

To astrološko znamenje je izjemno samokritično, zaradi česar pogosto meni, da ni vredno dobrega ljubezenskega razmerja. Če se kljub temu znajde v takšnem, ga bo podzavestno poskušalo spodkopati. Device pogosto govorijo v svojem imenu, kar je za partnerja nekoliko neprijetno, poleg tega pa ga lahko moti tudi pretirana zaskrbljenost device zaradi negativnih komentarjev drugih. 

Tehtnica

Tehtnica je pravi umetnik v izogibanju konfliktov. Pripravljena je iti celo tako daleč, da se bo, čeprav bo gorela hiša, pretvarjala, da je vse v najlepšem redu. Kadar se njeno ljubezensko razmerje znajde v krizi, bo s kuhanjem mule partnerja pripeljala na rob živčnega zloma.

Škorpijon

Izjemna strast, ki je značilna za to astrološko znamenje, je lahko dobra ali slaba, odvisno od situacije. Ta strast lahko pri prepirih preraste v nasilje ali ljubosumje.

Škorpijon zelo težko prenaša neiskrenost, čeprav je tudi sam pogosto izjemno skrivnosten.

Strelec

Kadar so zaljubljeni, strelci obljubljajo partnerju gradove v oblakih, vendar jih to lahko kasneje pripelje do velikih težav. Po naravi so zelo odprti in bodo naredili vse, da bi dosegli tisto, kar so si zamislili.

Kozorog

Radovedni kozorog lahko preseneti vsakega, ki mu ni sposoben slediti. V razmerju vedno pričakuje najslabše in pogosto bojkotira dobre stvari. Če se njegovo razmerje znajde v težavah in kadar se razburi, redko izbira besede, zaradi česar pogosto izgubi svojega partnerja.

Vodnar

To je eden od čustveno najbolj nedostopnih znakov, zato ga je zelo težko ljubiti. V zvezi potrebuje partnerja, ki mu bo vedno stal ob strani. V tistem trenutku, ko se bo to spremenilo, pa bo razmerje zanj zaključeno.

Ribi

Ribe so pogosto preveč zaverovane v ljubezensko razmerje, da bi že na začetku opazile pomanjkljivosti le-tega. Ob sebi potrebujejo nekoga, ki bo hvalil njihove prednosti, slabosti pa ne bo omenjal. Kadar jih partner kritizira, pogosto igrajo žrtev, tega pa si v ljubezenskem razmerju nihče ne želi.

prejšnji članek
Bratu Helene Blagne ni preostalo drugega ...
Svet slavnih
Bratu Helene Blagne ni preostalo drugega ...
naslednji članek
Mislite, da je sadje zdravo? Potem še niste prebrali tega!
Kulinarika
Mislite, da je sadje zdravo? Potem še niste prebrali tega!