ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zato mora vsak imeti v svojem življenju devico!

25. 8. 2016; 04.59
Avtor: C. R.
devica
Nevpadljiva, racionalna in logična ...

Devica je astrološko znamenje, ki jo odlikuje samokontrola in praktičnost. Odlično zna ravnati s premoženjem in financami. Devica je analitik, ki svoje sposobnosti uporablja za ustvarjanje materialnih dobrin in za način, s katerim skrbi za svoje telo.

Je kot droben pesek na morskem dnu, ki ga nosi morska voda. To astrološko znamenje je pragmatik in racionalnist, ne ve, kaj bi s svojimi čustvi, zato jih neprestano analizira in se o njih vedno znova sprašuje, vse dokler ne ostanejo le še najbolj drobna in najbolj fina zrnca peska.

Ta  zrnca bodo še naprej nosili vrhovi morske pene. Morda bo vsako zrnce našlo tisto pravo školjko bisernico, ki ga bo znala negovati, dokler ne bo iz njega nastal najbolj popoln biser. Takrat pa devica tega bisera ne bo več želela, saj to ne bo več tisto nevpadljivo in preprosto zrno peska, ampak nekaj devici povsem nepoznanega, lepega na oko, a neuporabnega.  

Devica namreč ve, da, kadar določeni količini peska dodamo vodo (voda pa predstavlja čustva) dobimo trdno gradbeno maso, s katero lahko gradimo tudi gradove in brez katerih naš svet ne bi bil takšen, kakršen je. Zakaj bi potem potrebovali bisere?

Devica je praktična, odgovorna, razumna, logična, analitična, previdna, natančna, predana, perfekcionistka, je kritična in nekoliko zadržana. Najdete jo tam, kjer ima vse svojo vrednost, kjer vladata ustrežljivost in  analiza.

Devicam so ponavadi všeč nevpadljive obleke, pri čemer zdravje vedno postavljajo na prvo mesto. Ne marajo močnih parfumov, dišijo po čistoči, borovcih ali pokošeni travi, nekateri celo po cimetu. Rade imajo oblačila v sivih, modrih, temno rdečih ali belih odtenkih.

Device ne izražajo svojih čustev, ampak jih secirajo. Nikoli niso eksplozija občutkov, ampak ravno obratno - implozija.  

prejšnji članek
Za vedno uničen obraz!
Svet slavnih
Za vedno uničen obraz!
naslednji članek
Znana pevka v začaranem krogu bolečine in žalosti
Svet slavnih
Znana pevka v začaranem krogu bolečine in žalosti
#obraziavenija
obraziavenija