prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Ta tri astrološka znamenja bo september nosil na krilih ljubezni
| C. R.

Ta tri astrološka znamenja bo september nosil na krilih ljubezni

Kdo lahko pričakuje obdobje polno čustev in izpolnitev?

Oven

Pred vami so številne nove priložnosti. Zaradi Jupitrovega vpliva bo vaša trenutna zveza zacvetela ali pa vam bo obdobje prineslo novo ljubezen, če je to tisto, kar si želite.

Ponavadi se ljudje pod takšnim vplivom planetov zaljubljajo in vstopajo v zakonsko zvezo. V nekaterih primerih lahko tudi prekinejo zvezo, ki jih že predolgo preveč utruja. Na splošno lahko govorimo o novih priložnostih in čustvenem izpopolnjevanju. 

Dvojčka

September prinaša dobre novice za dvojčke. Zaradi Jupitrovega vpliva se vam obeta strastno leto, polno prečudovitih stvari. September je mesec, ki dvojčkom obljublja izpolnitev. Venera bo ljudem, rojenim v tem znamenju, prinesla ljubezen in čustveno nabito obdobje. Obstaja velika verjetnost, da se bodo dvojčki zaljubili, zanje najprimernejša pa bo v tem času svobodna zveza brez obvez. Tako na poslovnem kot na partnerskem področju bo to izjemno napeto obdobje, za kar bosta odgovorna predvsem vpliva Marsa in Saturna. 

Tehtnica

September bo za tehtnice srečen mesec. Venera, planet ljubezni, tehtnici v tem obdobju prinaša veliko priložnosti za bogato ljubezensko življenje. Življenje v dvoje bo zacvetelo, če nimate partnerja, pa ga boste tehtnice ta mesec našle. Planeti ljudem, rojenim v tem znamenju, napovedujejo energično in izjemno motivirano obdobje, revitalizacijo, osvežitev in obnovo.