900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Privlačijo kot magnet: Najbolj karizmatične ženske horoskopa

3. 9. 2016; 09.15
Avtor: C. R.
vila astro
Blagor vam, če ste med njimi.

Vsaka ženska je lepa na svoj način, ne glede na to, ali govorimo o fizični lepoti ali karizmi ter pozitivni energiji. Vendar zvezde tem trem pripadnicam nežnejšega spola, ki so rojene v določenem astrološkem znamenju, pripisujejo največ seksapilnosti, lepote in privlačnosti.

Oven

Ovni so športno grajeni, so izjemno močni in imajo izrazite obrazne poteze. Takšne, ki jih težko pozabimo. Ženske, rojene v tem znamenju, so lahko markantne črnolaske, lepotice svetlih oči in temnejše polti ali prelepe brinete s popolno postavo. Njihov videz je v skladu z močno in energično osebnostjo, ki je značilna za to astrološko znamenje, njihova svilnata koža pa se bo potrudila, da bo vsak dotik takšne lepotice za vedno ostal v vašem spominu.

Lev

Močne, graciozne in pogosto športno grajene, levinje plenijo brez kompromisov. Ne boste potrošili veliko časa da boste našli levinjo, ki ima lepe noge in katerih videz in drža vas bosta pustila brez besed. Rade se oblačijo moderno in uživajo v popolnem videzu. Levinjam lahko pripišemo številne talente, brez lažne skromnosti pa tudi naravno lepoto in šarm, ki navdušujejo moške. Če menite, da gre za povprečno lepoto, se motite. Prepoznali jih boste med mnogimi, saj imajo poleg že omenjene lepote tudi poseben slog oblačenja in življenja.

Vodnar

Strup se skriva v malih stekleničkah. Vodnarji so ponavadi srednje rasti ali nekoliko nižje postave. Imajo zaobljen obraz in so svetlejše polti. Ponavadi imajo majhne dlani in stopala in lepo oblikovane noge. Njihove oči so nežne, pogled pa bister in iskren. Imajo lepo oblikovane in mehke ustnice. Vodnarke ne posvečajo preveč pozornosti oblačenju, saj vedo, da če bodo pred svojega izbranca stopile nage, nihče ne bo razmišljal o obleki. Pogosto so obdarjene z ženskimi atributi in puščajo nasprotni spol brez besed.

prejšnji članek
Hugh Grant: Recept za uspešen zakon je varanje
Svet slavnih
Hugh Grant: Recept za uspešen zakon je varanje
naslednji članek
Znana slovenska voditeljica po službi čisto drugačna
Svet slavnih
Znana slovenska voditeljica po službi čisto drugačna
#obraziavenija
obraziavenija