cepljenje, dojenček Svet24.si

Dojenčka pomotoma cepili proti covidu

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

the-prince, hbo Odkrito.si

Satira kraljeve družine, ki je tako neokusna, da ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Privlačijo kot magnet: Najbolj karizmatične ženske horoskopa
| C. R.

Privlačijo kot magnet: Najbolj karizmatične ženske horoskopa

Blagor vam, če ste med njimi.

Vsaka ženska je lepa na svoj način, ne glede na to, ali govorimo o fizični lepoti ali karizmi ter pozitivni energiji. Vendar zvezde tem trem pripadnicam nežnejšega spola, ki so rojene v določenem astrološkem znamenju, pripisujejo največ seksapilnosti, lepote in privlačnosti.

Oven

Ovni so športno grajeni, so izjemno močni in imajo izrazite obrazne poteze. Takšne, ki jih težko pozabimo. Ženske, rojene v tem znamenju, so lahko markantne črnolaske, lepotice svetlih oči in temnejše polti ali prelepe brinete s popolno postavo. Njihov videz je v skladu z močno in energično osebnostjo, ki je značilna za to astrološko znamenje, njihova svilnata koža pa se bo potrudila, da bo vsak dotik takšne lepotice za vedno ostal v vašem spominu.

Lev

Močne, graciozne in pogosto športno grajene, levinje plenijo brez kompromisov. Ne boste potrošili veliko časa da boste našli levinjo, ki ima lepe noge in katerih videz in drža vas bosta pustila brez besed. Rade se oblačijo moderno in uživajo v popolnem videzu. Levinjam lahko pripišemo številne talente, brez lažne skromnosti pa tudi naravno lepoto in šarm, ki navdušujejo moške. Če menite, da gre za povprečno lepoto, se motite. Prepoznali jih boste med mnogimi, saj imajo poleg že omenjene lepote tudi poseben slog oblačenja in življenja.

Vodnar

Strup se skriva v malih stekleničkah. Vodnarji so ponavadi srednje rasti ali nekoliko nižje postave. Imajo zaobljen obraz in so svetlejše polti. Ponavadi imajo majhne dlani in stopala in lepo oblikovane noge. Njihove oči so nežne, pogled pa bister in iskren. Imajo lepo oblikovane in mehke ustnice. Vodnarke ne posvečajo preveč pozornosti oblačenju, saj vedo, da če bodo pred svojega izbranca stopile nage, nihče ne bo razmišljal o obleki. Pogosto so obdarjene z ženskimi atributi in puščajo nasprotni spol brez besed.