tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

S tem astrološkim znamenjem se ni šaliti
| C. R.

S tem astrološkim znamenjem se ni šaliti

So trmasti, a imajo dobre namene.

Biki so najbolj trmasti ljudje, ki ste jih kadarkoli spoznali. Lahko pa so tudi zelo zvesti prijatelji, ki vam bodo vedno stali ob strani, ne glede na vse. Biki imajo večinoma dobre namene, vendar jih zaradi njihovega značaja drugi ne razumejo.

To so štiri značilnosti bika:

1. So odločni 

Biki so izjemno aktivni ljudje. Ko si nekaj zamislijo, jim je to nemogoče preprečiti. Pripravljeni so delati veliko in vse, kar je v njihovi moči, da bi sanje spremenili v realnost. Bik ve, da, kolikor vložiš, toliko boš dobil. So večinoma stabilne osebnosti, ki trdno stojijo na zemlji.

2. Zvestoba je zelo pomembna

Zvestoba bikom veliko pomeni. So iskreni, zvesti prijatelji in partnerji, in enako pričakujejo tudi od ljudi okoli sebe. Ne bodo izgubljali časa za ljudi, ki nimajo dobrih namenov. 

3. Včasih ne pokažejo svojih čustev 

Bik je večino časa umirjena oseba, vendar obstaja možnost, da ne pokaže svojih čustev. To je njegova odločitev, ki ga lahko pripelje tudi do čustvenega zloma. Če bo bik potreboval nekoga, da ga posluša ali potolaži, bo to tudi pokazal.

4. Pogosto so razočarani

Biki imajo visoka pričakovanja, in če nekaj ni tako, kot bi moralo biti, so zelo razočarani. Zavedajo se, da vsak človek drugačen in da ne more biti vedno vse tako, kot sami želijo, vendar so kljub temu razočarani, če se vse ne izide tako, kot so pričakovali.