svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

Janša kongres govor Svet24.si

Janša napada, NSi zadevo prepušča ...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Seksualnost imajo škorpijoni v krvi
| sn

Seksualnost imajo škorpijoni v krvi

Škorpijoni so na seks vedno pripravljeni., Dreamstime

Če želite očarati žensko ali moškega škorpijona, je osnovni nasvet zelo preprost: dajte ji oziroma mu vedeti, kako zelo privlačni ste za vse okoli vas.

Škorpijoni namreč delujejo po principu, da če je nekaj zelo iskano, mora nujno postati njihovo. Kot lovci ali lovke se počutijo nadvse romantično. Še ena dobra in univerzalna ideja: škorpijonu jasno pokažite, da niste na voljo takoj (četudi ste prosti kot ptiček na veji).

Foto: Dreamstime
Ledena kraljica? Škorpijon je vodno znamenje, kar nas navaja, da pomislimo na – led. Če za kozoroginjo rečemo, da gradi zidove, pa žensko, rojeno v škorpijonu, lahko imenujemo kar ledena kraljica. A ko led stopimo, voda kaj hitro zavre v krop.

Napad nanjo

Predvsem ne bodite dolgočasni, povprečni, mlahavi. Če vas ob tem ne ubije s pogledom in se le obrne stran, ste jo poceni odnesli.

Izzovite jo, pripravite jo do smeha, uporabite znanje psihologije, s katero lahko pristopate še nekoliko globlje ... Delajte se, da znate prodreti za njene tančice, in začelo jo bo zanimati. Pravi ključ je v tem, da od vas ne sliši stvari, ki jih lahko sliši kjerkoli ali vsak dan. Če ste pri tem duhoviti ali celo nepredvidljivi, toliko bolje.

Ne dvomite o tem, da vas bo izzivala tudi sama – in hotela zlomiti. Le tako bo vedela, ali od vas lahko pričakuje kaj konkretnega ali ste le nezanimivi povprečnež in postavljač. Zanjo je to bistveno.

Napad nanj

Škorpijon potrebuje intenzivne čustvene doživljaje in izkušnje, nujno mora biti čustveno vezan na koga – ali na kaj. Kako poskrbeti, da boste to vi?

Pritegnite njegovo pozornost tako, da se igrate z njegovimi čustvi in občutki. Dražite ga. Bodite igrivi. Bodite zelo blizu, na dosegu roke, in takoj zatem daleč, pa spet nazaj. Bodite vznemirljivi, bodite intenzivni, vitalni. Bodite njegovo sonce!

Njegovo zanimanje lahko predramite tudi z dotikanjem na nevpadljiv, igriv in spodbujajoč način. Komentirajte vse, kar reče, in ga ne izpustite iz rok. Zalepite se nanj.

Škorpijon je vodno in zato bolj tiho znamenje. Rekel bo raje manj kot preveč. Vedite pa, da tiha voda bregove dere, zato ostanite pripravljeni na kako nenadno opazko ali vprašanje – to bo samo preverjanje, ali ste res pri stvari.