Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ustvarjeni so za ljubezen!

14. 11. 2016; 02.15
Avtor: D. B.
horoskop

foto: Profimedia

Ženske v teh treh astroloških znamenjih so najmočnejši magnet za moške.

Ni se jim potrebno truditi, da zapeljejo moške, to se preprosto zgodi. Zaradi svoje karizme vzbujajo pozornost, kjerkoli se pojavijo.

Rak

Ženska, rojena v astrološkem znamenju raka, zna resnično in strastno ljubiti. Za moškega, ki ga ljubi, je pripravljena narediti vse. Partnerjeva sreča ji je najpomembnejša v življenju.

Včasih je nagnjena k dramatiziranju zaradi nepomembnih stvari, a to ni nič v  primerjavi z ljubeznijo, ki jo je pripravljena dati. Privlači jo ideja toplega družinskega doma, v katerem ima pomembno vlogo dobra hrana. Sicer pa je ženska, rojena v tem astrološkem znamenju, najpogosteje velika ljubiteljica hrane in odlična kuharica. Je predana mama, otroci pa so zanjo vedno na prvem mestu. Od moškega svojega življenja pričakuje ljubezen in iskrenost.

Oven

Moški padajo na kolena pred to temperamentno in neustrašno žensko. Je čustveno izjemno močna in ravno zaradi tega je sijajna življenjska partnerica. Najbolj privlači moške, ki obožujejo močne in pogumne ženske.

Vedno je pripravljena na kompromis, veliko daje, a enako veliko pričakuje tudi od partnerja, ki se ob njej pogosto počuti sposobnega uresničiti vse, kar si zamisli.

Z obema nogama trdno stoji na zemlji, je realna v ljubezni in jo je težko osvojiti. Moški, ki mu to uspe, je lahko prepričan, da je zares zaljubljena vanj. Je stroga mama in s svojimi metodami svoje otroke vzgaja v zmagovalce in vodje. Od partnerja pričakuje močan značaj in odločnost.

Lev

Ponosna in strastna bojevnica levinja mora imeti ob sebi partnerja, ki ji lahko v vsem parira. Ni se ji potrebno preveč truditi z zapeljevanjem – vse privlači njen prirojeni šarm.

Morda je včasih preveč osredotočena le nase, a je vdana partnerica, ki nesebično ljubi. Zase in za partnerja se bo borila kot prava levinja, izjemno zaščitniška pa bo tudi do svojih otrok.

prejšnji članek
S temi navadami se boste starali bolje
Moda&Lepota
S temi navadami se boste starali bolje
naslednji članek
Ga je po vseh težavah vzela nazaj?
Svet slavnih
Ga je po vseh težavah vzela nazaj?