Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Fengshui trik: Spite s škatlo pod posteljo!

23. 8. 2020; 02.00
Avtor: K.M.
spanje

foto: Profimedia

Preprosto fengshui orodje vam lahko pomaga do izpolnitve najglobljih in nezavednih želja.

Verjamete v fengshui? Njegovo osnovno načelo povezano s spanjem in pretokom dobrih energij je to, da mora biti prostor pod vašo posteljo popolnoma prazen in čist. S tem odprete prostor za prosti pretok energij, ki se posledično med spanjem brez ovir pretakajo po vašem telesu. Stvari in umazanija pod posteljo ustvarjajo zmedo v energiji, kar se med spanjem absorbira v vaši podzavesti in negativno vpliva na vaš spanec in samo življenje. Zato poskrbite, da je ta prostor vedno čist, urejen in če se le da, tudi prazen. 

Vseeno pa ravno fengshui zagovarja tudi to, da je pod posteljo vsaj en predmet, ki naj bi pozitivno vplival na izpolnitev vaših najglobljih in morda nezavednih želja in sanj. To preprosto orodje se imenuje škatla z zakladi in naj bi zaradi življenjskih energij pomagala do tega, da vse želje v življenju lažje dosežete. 

Ta škatla naj bo kvalitetna, saj boste tako omogočili boljše vibracije pretočnih energij. Če bo bolje zaprta, bodo pretočne energije bolj varne, bolj kot bo škatla odprta, bolj svobodne pa bodo tudi same energije. Kakšne energije se bodo pretakale lahko določi tudi material škatle. Lesena škatla bo bolje pretakala energije, ki vplivajo na dejavnosti in rast. Zlate, srebrne, oziroma bolj drage škatle bodo bolj pretakale energije obilja. Steklene bodo izboljšale energijsko jasnost. Pletene bodo spodbudile energije naravnega gibanja in prilagodljivosti. Lončene, oziroma škatle iz naravnih materialov, pa bodo pospešile pretok energije povezane s pozornostjo in skrbmi. 

Kaj v takšno škatlo pospraviti? 

V njo morate pospraviti predmete, ki predstavljajo vašo srečo, oziroma v vas vzbudijo občutek sreče, pozitive, oziroma uspeha. Povezani naj bodo z vašimi željami, s stvarmi, ki jih želite doseči. Če si recimo želite obilja in denarja, v škatlo pospravite pravi denar in vredne predmete. Če si želite sreče v ljubezni, v škatlo pospravite predmete, ki jih povezujete z njo. Recimo rdeče sveče, predmete v obliki srca ... 


Pri fengshui vplivanju na pretok energij pa morate biti pozorni tudi na to, kam takšno škatlo postavite. Najboljše je, da je postavljena pod območje vašega popka. Pomembno pa je tudi to, da predmete vsake tri mesece pregledate, uredite in zamenjate. 

prejšnji članek
Zaradi tega vam lahko izpadajo lasje!
Moda&Lepota
Zaradi tega vam lahko izpadajo lasje!
naslednji članek
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno o svoji ljubezni
Resničnostni šovi
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno o svoji ljubezni