Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne izbirajo lepih besed, a so izjemno zvesti

15. 12. 2016; 09.35
Avtor: D. B.
kozorog

foto: Profimedia

Če imate razmerje z osebo, rojeno v astrološkem znamenju kozoroga, bodite pripravljeni na iskrenost. Pa tudi na pravo ljubezen, ki vam bo vedno stala ob strani.

Usmerjeni so k ciljem 

Kozorogi imajo vedno izdelane načrte in sanje, ki jih želijo uresničiti. Lahko delajo več stvari hkrati. Uživajo v družbi in, če ste njihov prijatelj, se vam bodo trudili ugoditi. Poskrbeli bodo, da se boste v njihovi družbi počutili dobro. Ves čas, ki ga boste preživeli z njimi, pa bodo, kakopak, načrtovali oni.

Imajo visoke standarde

Kozorogi ne želijo dopustov na ekskluzivnih mestih, čeprav nekateri o tem fantazirajo. Zanje je najpomembnejše predvsem to, da njihov partner živi kvalitetno in uspešno življenje. Partnerjevo bogastvo zanje ni pomembno, na prvo mesto postavljajo predvsem njegovo aktivnost. Kadar so utrujeni, hrepenijo predvsem po nekom, ki bi jih bil pripravljen poslušati in se z njimi pogovarjati. 

So zavzeti delavci

Kozorogi so obsedeni z delom. Težijo k stabilnosti. Ko ostali ljudje počivajo in uživajo, kozorogi šele resnično začnejo delati, takrat so najbolj kreativni. Preprosto se ne znajo ustaviti.

So iskreni

Njegova prednosti ali pomanjkljivost je, da partnerju vedno pove resnico. Tudi od njega pričakuje enako, saj meni, da so tudi najmanjše laži v razmerju le izguba časa. Slaba stran tega je, da so včasih brutalno iskreni in da s tem prizadenejo ljudi. Resnice ne olepšujejo, ampak vedno povedo stvari takšne, kot so.

So tekmovalni

Tekmovalnost je v njihovi naravi. Naj vas ne preseneti, če bodo tekmovalni tudi v razmerju. To je lahko zelo zanimivo.

So zelo predani

Ko nekoga vzljubijo, so zanj pripravljeni dati srce in dušo. Velikokrat imajo zlomljeno srce, saj se vedno popolnoma predajo. Takšni so v vseh razmerjih, tudi družinskih in prijateljskih. Nikoli ne varajo, in če ste vstopili v njihovo življenje in menite, da za vas niso primerni, jim nikar ne dajte lažnega upanja.

prejšnji članek
Le dve sestavini in vaše leseno pohištvo bo spet kot novo
Zdravje
Le dve sestavini in vaše leseno pohištvo bo spet kot novo
naslednji članek
Zakaj bi morali spati z limono na nočni omarici?
Zdravje
Zakaj bi morali spati z limono na nočni omarici?