Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Alfa ženske horoskopa: Ustvarjene za uspeh in nepremagljive

22. 12. 2016; 03.25
Avtor: D. B.
kozorog

foto: Profimedia

Ni bolj marljivega, strpnega in vdanega astrološkega znamenja.

Ambiciozne, elegantne in predane vsemu, kar jih zanima. Ženske, rojene v znamenju kozoroga, so rojene za osvajanje vrhov. Čeprav so miroljubne, se pazite njihovih rogov, saj so jih pripravljene uporabiti, kadar jim prekrižate pot.

Zanje je najpomembnejša varnost. So tradicionalistke, zelo dobro organizirane in odgovorne. Čeprav delujejo krotko in včasih nekoliko kruto, se pod tem oklepom skriva fantastičen smisel za humor. Od njih ne boste nikoli slišali govoric in ravno zato so odlična tolažba. Če jim boste zaupali skrivnost, jo bodo zagotovo zadržale zase. So izjemno samostojne, v svoj krog prijateljev pa sprejemajo le redke in izbrane ter jim ostanejo zveste vse življenje.

Ljubezen 

Redko se zaljubijo, še redkeje pa se spogledujejo. Zanje je ljubezen resna stvar, ne zaljubijo se vse dokler dobro ne ocenijo potencialnega partnerja. V ljubezen na prvi pogled ne verjamejo in se jim tudi redko zgodi.

Razmerja

V razmerju ne bodo nikoli dovolile, da jih bo partner v karkoli prisilil. Iščejo enakopravnost, in če bodo to dobile, bodo zadovoljne. Popolno razmerje zanje je tisto, v katerem imajo nekaj ljubezni, veliko varnosti in uspeha. Temu dodajte še nekaj nepredvidljivosti in pred vami je partnerka za vse življenje.

Spolnost

Čeprav dajejo vtis mirne in stabilne osebe, so v seksu popolno nasprotje tega. Če vam jih uspe sprostiti in jim dokažete, da to za vas ni zgolj avantura, vam bodo pokazale svojo veliko bolj strastno stran.

prejšnji članek
Pripravki za čiščenje kože
Moda&Lepota
Pripravki za čiščenje kože
naslednji članek
VIDEO: Telesni stražarji lepe Monice grobo nad paparace
Svet slavnih
VIDEO: Telesni stražarji lepe Monice grobo nad paparace