Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Najhujši horoskop, kar ste ga prebrali

27. 12. 2016; 05.28
Avtor: A.K.
horoskop

foto: Pixabay

Če ste pogumni, preberite opis vašega horoskopskega znamenja.

Oven
Pravi bojevnik, ki mora biti vedno prvi. Naklonjen je igricam in spletkam. Ljubi ženske (moške), nanje gleda kot na seksualne objekte, ko jih dobi, jih hitro zavrže. Je velik materialist in ima dobro plačano službo.
Slabosti: ponos, ego in nepremišljenost
Mnogi ovni so bili sadisti (Hitler, Hruščov, Ivan Grozni).

Bik
Rad je, pije in spi. Obožuje seks. Je temperamenten, trdoglav in len. Večina je materialistov, zelo so lahko uspešni v politiki, vojaški dejavnosti, lahko tudi v ekonomiji. Imajo veliko umetniške žilice, so veliki ustvarjalci.
Slabosti: nepopustljivost, nagnjenost k alkoholu, ljubosumje
Znani, rojeni v Biku so bili Sokrat, Freud, Tito.

Dvojčka


Toliko, kolikor imajo dobrih lastnosti, imajo tudi slabih. So atraktivni, tudi hladni, inteligentni in izjemno nečustveni, samokritični in radi opravljajo druge. Sami sebi so kontradiktorni, danes trdijo nekaj, jutri nekaj drugega. Pogosto so biseksualni.
Znani, rojeni v Dvojčku so bili Platon, Lorca, Sartre, Pascal, Jack London, Angelina Jolie.

Rak
Vodni znak, ki ves čas spreminja svoje razpoloženje, se lahko najde v skoraj vsakem poklicu, a si vzame veliko časa, da se odloči za pravega, zato velikokrat lahko postane socialni primer. Po drugi strani pa lahko postane novi Rockefeller ali Tesla. Je temperamenten, a nežen, čustven in občutljiv. Nikoli ne pokaže, če mu kaj ni všeč. Pogosti so primeri, ki so prave umetniške duše (Byron).
Slabosti: pozabljiv, občutljiv, preveč čustven.

Lev
Lahko je pravi diktator, ne prizna svojih napak. Vedno želi biti glavni. Če ima moč, je njegova okolica nastradala. Najbolje ga je pustiti na miru in mu dati prostor za njegovo voljo, da se izognete neprijetnostim.

Devica


Dober je v vsem, česar se loti, je samokritičen, svojeglav in len. Je materialist, dobrosrčen in impulziven. Pogosto se pri odločitvah prenagli, nato pa ga morajo iz zagate spraviti prijatelji. Je obseden z igrami na srečo, alkoholom in seksom. Najbolj znana Devica je bil Tolstoj.

Tehtnica
Je izjemno pristen, ima pa precej neurejen značaj. So dobri prijatelji in so uspešni v lepih in redkih rečeh. Radi dekorirajo. Ženske Tehtnice v ljubezni niso konzervativne.
Slabosti: velik potrošnik, muhast, ne ve, kaj hoče v življenju, pogosto so nevrotični.

Škorpijon
Je depresiven in zelo skrivnosten znak. Skriva se za masko zabavljača in je uspešen na delovnih mestih, ki zahtevajo dinamičnost – trženje, vožnja, promocije ... Preveč rad eksperimentira z drogo in alkoholom. Je izjemno ljubosumen, impulziven in strasten. Nagnjen je k samouničevanju, rad pa škoduje tudi drugim.

Strelec


Strelci so navadno filozofi, nori vozniki in hazarderji. Njihova beseda mora biti vedno zadnja. Ne marajo discipline in konzervativnosti, so izjemno odprti. Z njimi je prijetno sodelovati. Večinoma so ateisti, agnostiki (Chomsky).

Kozorog
So materialisti, lahko so leni in trmasti. Izjeme so uspešne kot matematiki ali programerji, a to so le redki. Če se nečesa lotijo, bodo končali šele, ko bo perfektno. Ne verjamejo v duhovnost. Cinizem in bahavost jima nista tuja, tuje uspehe pa radi pripisujejo sebi (Isaac Newton).

Vodnar
Znani so po spremenljivi naravi in plitkih čustvih, večinoma izjemno pametni in vsestranski. So odlični prijatelji, a se mnogim zamerijo ravno zaradi njihove iskrenosti in odprtosti. Radi se šalijo. So altruisti. Nagnjeni so k nezvestobi in alkoholu.

Ribi


Mnogokrat se borijo s krizo identitete, protislovji, razdeljenosti na več strani in z spremenljivostjo razpoloženja. To so osebe, ki lahko eksplodirajo na vas ali pa se zjočejo, če udarite na pravo struno. Znani v tem horoskopskem znamenju so bili Nostradamus, Mojzes, Michelangelo.

prejšnji članek
Uganete, kdo je njena slavna mama?
Svet slavnih
Uganete, kdo je njena slavna mama?
naslednji članek
Kaj kuhamo danes?
Kulinarika
Kaj kuhamo danes?