bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Metoda, ki vam lahko čez noč izpolni vaše želje

4. 1. 2017; 02.25
Avtor: A.K.
Kozarec, voda

foto: Profimedia

S to metodo boste rešili probleme in si izpolnili želje preko noči.

Če iščete rešitev za vaš problem ali pa odgovor na vprašanje, ki vas že dolgo muči, vam bo ta metoda s kozarcem vode lahko v pomoč. Avtor te metode, Jose Silva, je znan po celem svetu zahvaljujoč kompleksnim psihološkim treningom, katerih glavni element je človeška intuicija. Če jo boste koristili, boste vašo podzavest pripravili na lažje reševanje svojih problemov. Ustvarjena je bila tako, da človek lahko sam hitro najde izhod iz težkih situacij. Tudi za izpolnjevanje skritih želja je ta metoda idealna.

Metoda s kozarcem vode

Preden greste spat, v kozarec nalijte vodo. Potiho ali naglas formulirajte svojo željo ali problem. Tega se lotite premišljeno, izogibajte se dvoumnosti ali nejasnosti. Ne uporabljajte besede »ne«. Kot primer: »Zakaj nikakor ne morem do denarja za dopust?« Takšno vprašanje je neprimerno, poskusite raje tako: »Na kakšen način naj dobim denar za potovanje v Pariz?« To je premišljeno in konkretno vprašanje.

V roke vzemite kozarec z vodo, se osredotočite, zaprite oči, malo privzdignite očesna zrkla in spijte pol kozarca vode, sami pri sebi pa ponavljajte: »To je vse, kar je potrebno storiti za reševanje mojega problema.« Kozarec nato odložite in pojdite spat.

Morda se vam tekom noči ali sledečega dneva v obliki spontane misli ali ideje pojavi enostavna rešitev vašega problema. Morda se v prihodnjih dneh najdete v situaciji, ki vam bo dala namig v katero smer pojdite naprej. Lahko je to članek v časopisu, nepričakovan klic ali srečanje... Vse to je lahko rešitev za vaš problem.

Zjutraj spijte vodo zaprtih in navzgor obrnjenih oči. Obvezno ponovite svoje točno vprašanje, ki ste si ga postavili predhodni večer in frazo v mislih: »To je vse, kar je potrebno storiti za reševanje mojega problema.« 

Če ste se zjutraj prebudili s spoznanjem, da ste našli rešitev, se obvezno zahvalite bogu, vesolju ali svoji intuiciji za dobljeno pomoč.

Kako deluje in zakaj je ta tehnika učinkovita?

Mnogi vedo, saj je tudi znanstveno dokazano, da ima voda spomin oz. sposobnost, da prejme, si zapomni, kodira informacijo in skoznjo lahko vpliva na podzavest človeka. Človeško telo in možgani sta sestavljena iz treh četrtin vode.

Gre za to, da se medtem, ko človek pije z zaprtimi očmi, možganska aktivnost povečuje, možgani poskušajo ugotoviti, kaj ste pravkar spili. Takšna povečana aktivnost odpira poti za učinkovito programiranje.

Navadna voda lahko vpliva ne le na podzavest, ampak tudi na organizem človeka, to so dokazala številna znanstvena raziskovanja, z njeno pomočjo se človeško telo zdravi in pomlajuje.

Za vsak nov problem morate ponoviti tehniko. Še posebej pozitiven učinek ima na težave, povezane z medosebnimi odnosi. Morda ste zdaj še skeptični, a ko boste metodo poskusili, ne boste več. Zapomnite si, vaša podzavest ima odgovor na vsa vaša vprašanja.

prejšnji članek
Hollywoodski zvezdnik čustveno: "Ne vem, kaj bi brez žene"
Zdravje
Hollywoodski zvezdnik čustveno: "Ne vem, kaj bi brez žene"
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Bodite pozorne na sporočila!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Bodite pozorne na sporočila!