favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

3 čarobne sestavine za močnejšo in boljšo zvezo

13. 1. 2019; 03.00
Avtor: Ajda Kogovšek
Par, prepir, zveza, ljubezen, spor

Ko pogovor postane prepir. foto: Profimedia

Tokrat ena izmed sestavin ni spolnost.

Seveda je spolnost v zvezi tudi pomembna, ampak tokrat se raje osredotočite na te sestavine, ki bodo poskrbele, da bo vaša zveza bolj stabilna, sproščena in srečna.

Komplimenti


Ne govorimo o praznih komplimentih, ki nas jih učijo izražati že celo življenje, temveč o komplimentih, s katerimi pokažemo, kako pomembna nam je ta oseba v življenju. Ženskam so še posebej pomembni komplimenti, a ne pozabite na to, da tudi marsikateremu muškemu godejo. Komplimenti, vezani na nekaj, kar je oseba dobro naredila, bo vsakemu dvignila razpoloženje, moškim tudi ego.

Opravičila
Najtežje je izgovoriti naglas »oprosti«, a prav ta beseda lahko reši zvezo pred koncem. Nekateri jo uporabljajo preveč, tudi kadar se nimajo za kaj opravičevati, opravičijo pa se le zato, da je mir v hiši. Ampak stvar je res preprosta – ljudje, ki imajo sposobnost priznati svoje napake in se zanje opravičiti, pač bolje funkcionirajo v paru.

Hvaležnost
Gre za izkazovanje hvaležnosti, na kar pa se mnogokrat pozablja, še posebej v dolgotrajnih zvezah. Če partnerju ne pokažemo in ne povemo, da smo hvaležni za stvari, ki jih počne za nas, bo sčasoma dobil občutek, da ga ne cenimo, kar pa odpira vrata mnogim prepirom.

prejšnji članek
Uživajte v kavah z vsega sveta
Kulinarika
Uživajte v kavah z vsega sveta
naslednji članek
Fiktivne zaroke
Zdravje
Fiktivne zaroke