Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ste sanjali poroko? Morda imate težave v razmerju!

22. 1. 2021; 04.00
Avtor: K.M.
poroka

foto: Profimedia

Sanje simbolizirajo vašo podzavest, kar pomeni, da lahko s pomočjo sanj izveste tudi negativne plati vašega življenja.

Ste v zadnjem času sanjali poroko? Gre za enega izmed najpomembnejših vidikov v življenju posameznega para. Predvsem številne ženske že od malih nog sanjajo o tem, ko pa do njega dejansko pride, vanj usmerijo vso svojo pozornost. Vendar se bomo tokrat dotaknili dejanskih sanj o poroki, ki jih vaša podzavest sproža med spanjem in ne pravljičnega vsakodnevnega sanjarjenja.

Kljub temu, da je poroka pravljična in da predstavlja večno ljubezen, dejstvo, da se ta dogodek pojavi v vaših sanjah, na žalost ni pozitiven znak. Strokovnjaki za razlago sanj in podzavesti namreč pravijo, da sanjarjenje o vaši poroki ali poroki, na katero ste bili povabljeni, predstavlja slaba znamenja. Če se dotaknemo le vaše poroke in ste vi že poročeni, sanje o njej kažejo na težave v zakonu in lahko celo napovedujejo bližajočo se ločitev. Vendar pozor, ni nujno, da se tiče vaše poroke, ampak vseeno para, ki vam je blizu. 

Seveda lahko o lastni poroki sanjate še preden je do nje prišlo in tudi takrat, ko dejansko nimate partnerja, kar strokovnjaki razlagajo z veliko potrebo po spremembah v vašem življenju. Če v sanjah nosite belo in nepoškodovano obleko, mora ta sprememba nastopiti v delovnem ali družbenem okolju. 

prejšnji članek
Zato se je Krešo poslovil od serije Šverc komerc
Svet slavnih
Zato se je Krešo poslovil od serije Šverc komerc
naslednji članek
Dojenčke prevažali v govejih trupih - lažna vest razburila javnost
Zdravje
Dojenčke prevažali v govejih trupih - lažna vest razburila javnost
#obraziavenija
obraziavenija