Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

TEST: Kakšno obutev obožujete? Preverite, kaj to razkriva o vas!

11. 7. 2018; 01.00
Avtor: K.M.
Čevlji Jennifer Lopez

foto: Profimedia

Katero obutev največkrat in najraje obujete? Izbira obutve lahko razkrije o vas in to lahko o vas razbere tudi vsak zunanji opazovalec.

Ni vseeno, ali najraje obujete elegantne salonarje, športne telovadne čevlje ali vsakodnevne in udobne čevlje. Ta izbira odkriva veliko o vaši osebnosti, predvsem o tem, kako pomemben vam je videt in koliko vam pomeni, kaj si drugi mislijo o vas. Na Univerzi v Kansasu so o tem naredili celo raziskavo in odkrili, da ljudje odlično ocenijo en drugega le na podlagi obutve, ki jo nosijo. Nekatere lastnosti so sicer zelo očitne. Recimo pisano obutev nosijo esteti, stare, a še vedno lepe čevlje, pa nosijo ekološko osveščeni ljudje.

Priljubljene All Starke: Zelo ste pristojni, a hkrati zelo ponosni. Včasih celo nekoliko preveč. Ste poosebljenje večnega najstnika, ki ne želi izgubiti ''veselega otroka'' v sebi.

Visoke pete: Ste zelo urejeni in obožujete dejstvu, da pozornost usmerjate nase. Ste zelo tekmovalni in vse cilje, ki si jih postavite, jih tudi osvojite. 

Udobni čevlji za vsak dan: Ne zanima vas, kaj si drugi mislijo o vas. Svoje ideje izražate svobodno in brez zadržkov, vendar imate zaradi tega velikokrat težave v vezi. 

Čevlji s sijajem: Veliko govorite, a vseeno pazite, kaj rečete. Radi imate elegantne stvari in veliko pozornosti namenjate podrobnostim. 

Športni telovadni čevlji: Emotivno ste zelo stabilni in redko občutite tesnobo. Ljudje vas imajo radi, saj ste z glavo vedno pri stvari in na življenje gledate realno. 

Stari škornji: Zelo ste inteligentni in dojemljivi. Vseeno pa ste lahko na trenutke zelo zadržani in se ob tem osredotočate na sebe. Velikokrat sumite na to, da se vam dela krivica in znate biti rahlo agresivni.

Lepi, a neudobni čevlji: Radi nosite čevlje, v katerih se ne počutite dobor. So zelo neudobne in vas ob tem velikokrat bolijo noge. Ste zelo mirna oseba, ki si želi privlačnega videza. Poleg tega cenite raznolikost v ljudeh.

Vpadljivi in izstopajoči čevlji: Radi privlačite pozornost. Nikoli se ne pojavite na način, pri katerem vas ljudje ne bi opazili. To imate preprosto v genih.

prejšnji članek
Če imate teh 5 stvari v omari, je čas, da se od njih poslovite
Moda&Lepota
Če imate teh 5 stvari v omari, je čas, da se od njih poslovite
naslednji članek
To so poročne fotografije plesalke šova Zvezde plešejo
Svet slavnih
To so poročne fotografije plesalke šova Zvezde plešejo