zagreb, poplave Svet24.si

FOTO: Del Zagreba pod vodo, na ulici zeva ...

Brachypelma emilia, mehiška rdečenoga tarantela Svet24.si

Na pokopališču ga je pričakala tarantela

montana, železniška nesreča Svet24.si

VIDEO: V iztirjenju potniškega vlaka umrle ...

vili kovacic bobo Reporter.si

Ivan Gale proti Viliju Kovačiču: Sama hudobija ...

milan krek Necenzurirano

Seminarska naloga Milana Kreka #kolumna

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

kajtazovic Ekipa24.si

Zaradi Kajtazovića REVOLT V STOŽICAH!!! Dva sta ...

TEST: Kakšno obutev obožujete? Preverite, kaj to razkriva o vas!
| K.M.

TEST: Kakšno obutev obožujete? Preverite, kaj to razkriva o vas!

Profimedia

Katero obutev največkrat in najraje obujete? Izbira obutve lahko razkrije o vas in to lahko o vas razbere tudi vsak zunanji opazovalec.

Ni vseeno, ali najraje obujete elegantne salonarje, športne telovadne čevlje ali vsakodnevne in udobne čevlje. Ta izbira odkriva veliko o vaši osebnosti, predvsem o tem, kako pomemben vam je videt in koliko vam pomeni, kaj si drugi mislijo o vas. Na Univerzi v Kansasu so o tem naredili celo raziskavo in odkrili, da ljudje odlično ocenijo en drugega le na podlagi obutve, ki jo nosijo. Nekatere lastnosti so sicer zelo očitne. Recimo pisano obutev nosijo esteti, stare, a še vedno lepe čevlje, pa nosijo ekološko osveščeni ljudje.

Priljubljene All Starke: Zelo ste pristojni, a hkrati zelo ponosni. Včasih celo nekoliko preveč. Ste poosebljenje večnega najstnika, ki ne želi izgubiti ''veselega otroka'' v sebi.

Visoke pete: Ste zelo urejeni in obožujete dejstvu, da pozornost usmerjate nase. Ste zelo tekmovalni in vse cilje, ki si jih postavite, jih tudi osvojite. 

Udobni čevlji za vsak dan: Ne zanima vas, kaj si drugi mislijo o vas. Svoje ideje izražate svobodno in brez zadržkov, vendar imate zaradi tega velikokrat težave v vezi. 

Čevlji s sijajem: Veliko govorite, a vseeno pazite, kaj rečete. Radi imate elegantne stvari in veliko pozornosti namenjate podrobnostim. 

Športni telovadni čevlji: Emotivno ste zelo stabilni in redko občutite tesnobo. Ljudje vas imajo radi, saj ste z glavo vedno pri stvari in na življenje gledate realno. 

Stari škornji: Zelo ste inteligentni in dojemljivi. Vseeno pa ste lahko na trenutke zelo zadržani in se ob tem osredotočate na sebe. Velikokrat sumite na to, da se vam dela krivica in znate biti rahlo agresivni.

Lepi, a neudobni čevlji: Radi nosite čevlje, v katerih se ne počutite dobor. So zelo neudobne in vas ob tem velikokrat bolijo noge. Ste zelo mirna oseba, ki si želi privlačnega videza. Poleg tega cenite raznolikost v ljudeh.

Vpadljivi in izstopajoči čevlji: Radi privlačite pozornost. Nikoli se ne pojavite na način, pri katerem vas ljudje ne bi opazili. To imate preprosto v genih.