Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj o vas pove položaj vaših materinih znamenj?

11. 7. 2019; 04.00
Avtor: K.M.
cindy crawford

foto: Instagram/Cindy Crawford

Znamenja na vašem obrazu in telesu vedno pritegnejo pozornost, hkrati pa lahko povedo veliko o posamezniku!

Najbolj opazna materina znamenja so tista na obrazu. Ravno ta pa posamezniku tudi povedo največ. gre za dodatek k neverbalni komunikaciji, s pomočjo katerega lahko posameznika delno presodite že ob prvem srečanju.

Če imate materino ali lepotno znamenje na obraznih sencah, imate veliko možnosti za različna potovanja. Odpirale se vam bodo možnosti za delo ali študij v tujini, hkrati pa boste vedno odkrivali nove in zanimive ponudbe za počitniške oddihe. Znamenje tik med očmi na vrhu nosu vam obljublja obetavno kariero. Ali boste v službi napredovali in dobili povišico je sicer odvisno samo od vas, imate pa za to veliko možnosti. Nekateri ljudje imajo materino znamenje pod obrvmi, na področju med obrvjo in očesom. Le-ti so zelo prilagodljivi in najdejo skupno pot s soljudmi. Gre pa tudi za zaupanja vredne voditelje. Ljudje, ki imajo znamenje tik nad ustnico, veljajo za zelo privlačne in zapeljive. Hkrati pa so tudi zelo priljubljeni med prijatelji. Zanimivo pa je, da jih zelo zanima kvaliteta hrane in so veliki gurmani, veliko pa dajo tudi na stvari, ki jih obdajajo. Močni vodje imajo materino znamenje na ličnici. Gre za uspešne ljudi, ki s svojimi dosežki posegajo po najvišjih mestih. 

Nekatera materina znamenja pa so tudi nekoliko bolj skrita, a vseeno tudi ta povedo veliko o posamezniku, oziroma o njegovih možnostih za življenjsko pot. Znamenje na notranji strani dlani je tako telesna značilnost posameznikov, ki imajo v svojem življenju radi stabilnost. Le redko pride do materialnih in denarnih težav, saj vedno preudarno ravnajo s svojimi sredstvi. Materino znamenje na stopalih se pojavi pri ljudeh, ki ljubijo vse, kar je novo, radi potujejo, obožujejo kulinariko in uživajo v kvalitetni komunikacije. Gre za zelo priljubljene ljudi, s katerimi se lahko brez težav odlično razumete. 

Seveda so ta znamenja le pokazatelj, kako se lahko vaše življenje odvije, oziroma, kakšne možnosti imate v svojem življenju. Zanj pa ste vseeno odgovorni vi sami in se ne smete nanašati zgolj na svoja telesna znamenja. 

Kaj o vaši osebnosti pove izbira fotografije. Kliknite tukaj! 

prejšnji članek
V Ljubljani se mudita svetovni operni zvezdi
Svet slavnih
V Ljubljani se mudita svetovni operni zvezdi
naslednji članek
Preprosto več svežine za vse!
Zdravje
Preprosto več svežine za vse!
#obraziavenija
obraziavenija