kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Test: Katero bi najraje pojedli?
| D. B.

Test: Katero bi najraje pojedli?

Zajem zaslonske slike

Izberite jabolko, ki bi ga najraje pojedli, ter v spodnjem prispevku preberite, kaj izbira pove o vas.

Jabolko št. 1

Ste odprta in iskrena oseba. Nikoli ne prikrivate resnice, ne glede na to, kakšna je. Nikoli nimate skritih namenov ali grdih misli. Ste enostavno to, kar ste, ne skrivate se za masko. Morda ravno v tem leži vaša neverjetna sposobnost, da z lahkoto prenašate vzpone in padce. Vaša sreča in zadovoljstvo se skrivata v majhnih stvareh in nimate velikih skrbi. 

Jabolko št. 2

Ste polni energije, dolgčas pa je vaš smrtni sovražnik. Vaše življenje ni dolgočasno, je polno avantur. Iščite jih, to je vaš moto. Sicer pa vas vse avanture kar same najdejo. Vse, kar je originalno in polno vtisov, v vaše življenje prinaša veselje. 

Jabolko št. 3

Ste izjemno zanimiva osebnost, je prepričana vaša okolica, le vi mislite drugače. Ste optimistični, imate domišljijo in smisel za lepoto. In to ljudi navdihuje. Vse, kar se dogaja v vašem življenju, je izjemno zanimivo za ljudi, ki vas obkrožajo. Ste prepričljivi tudi, kadar ne poskušate nikogar prepričati. 

Jabolko št. 4

Vaš adut je – zaupanje. Imate redko kvaliteto uravnoteženih misli, občutkov in dejanj. Ste nekoliko zadržani in to včasih meji na skromnost. Več poslušate, kot govorite, in to vam povsem odgovarja. Ste predani in vredni zaupanja. 

Jabolko št. 5

Ko vas zagledajo, se vas ljudje razveselijo. Življenje zajemate s polno žlico, adrenalina pa ne potrebujete. Življenje je lepo in v tem je ves njegov čar. Cenite preproste okuse, zvoke, vonje in lepoto. Za vas je celo rutina lepa. Živite za vsako minutko, všeč vam je povezovanje sveta okoli vas. Najbolj iskrena sreča pa se po vašem mnenju skriva v preprostih stvareh.

Jabolko št. 6

Ste duhoviti in pronicljivi. Imate oster um in hitro reagirate. Tudi če niste preveč družabni, ste lahko po potrebi zgovorni in zabavni. Ste zelo inteligentni in duhoviti. V družbi ste nepogrešljivi. K temu ne težite po lastni volji, a preprosto veste, kako zabavati ljudi.

Rešite tudi hiter test, ki veliko pove o vaši osebnosti. Kliknite tukaj!