ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Astrološko znamenje, s katerim je vaše razmerje obsojeno na propad!
| D. B.

Astrološko znamenje, s katerim je vaše razmerje obsojeno na propad!

To so astrološke kombinacije, ki ne gredo skupaj … Zakaj? Preberite v spodnjem prispevku!

Oven in kozorog

Ovni kršijo pravila, kozorogi pa jih postavljajo. Edino, v čemer se strinjata, je posel – oba si želita uspeh. Kadar pa govorimo o spontanosti, ki je najpomembnejša za kvalitetno razmerje, o njej v tej zvezi ni ne duha ne sluha.

Bik in vodnar  

To, da sta oba ljubitelja šampanjca in fine čokolade, še ne pomeni, da se bosta razumela na vseh življenjskih področjih, predvsem na tistih najpomembnejših. Vodnar je pravo nasprotje logike in pogosto kljubuje vsemu in vsakemu, bik pa preveč uživa v rutini za takšno 'živahno' dušo.

Dvojček in škorpijon

Da, njune igrice med rjuhami so več kot zabavne, a razen tega dvojček in škorpijon nimata pravzaprav ničesar skupnega. Zelo težko se karkoli dogovorita. Če se je dvojček želel predvsem zabavati in spogledovati ter počakati, ali se bo razmerje razvilo v kaj resnejšega, škorpijon od začetka zahteva predanost in zvestobo, česar mu dvojček ne zmore nuditi.

Rak in strelec 

Divji strelec vstopi v rakovo življenje kot tornado in včasih je takšna energija zanj več kot potrebna. A rak v družbi strelca hitro postane anksiozen. Raki so občutljive duše, ki jim šale strelcev ne bodo vedno smešne, poleg tega ne bodo nikoli razumeli, kako to, da strelec nima potrebe po ustvarjanju družine.

Lev in ribi 

Sanjava riba privlači egocentričnega leva. Skupaj letita v višave, a hitro tudi trdno pristaneta na zemlji. Sprememba ribinega razpoloženja namreč levu ne godi, saj se ne more sprijazniti s tem, da resnično obstaja nekdo, ki ga ignorira.

Devica in tehtnica

Prvih nekaj zmenkov bo čarobnih. Če se bosta zanje uspela dogovoriti. Devica ima rada točnost in natančnost, tehtnici pa to sploh ni tako pomembno. Preden se devica sprosti, mora vedeti, da ima razmerje neko prihodnost, tehtnica pa se težko dogovori že za večerjo z njo. Poleg tega se tehtnice ne želijo prehitro vezati, device pa za to nimajo potrpljenja.

Preberite tudi, katero je najbolj nežno astrološko znamenje. Kliknite tukaj!