Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj razkrivajo vaše ustnice?

21. 4. 2021; 04.00
Avtor: Njena.si
Sočne ustnice za sladke poljube

foto: Arhiv Svet24

Branje z obraza je pomemben dejavnik pri odkrivanju človekove osebnosti. Znano je, da so oči ogledalo duše in lahko razkrijejo naša skrita čustva. Kaj pa ustnice? Njihovi velikost in oblika sta prav tako zgovorna pričevalca o tem, kdo smo. Kaj torej sporočajo drugim?

Polne, napete ustnice

Takšen tip ustnic pripada samozavestnim ljudem, ki vedo, kaj hočejo, in jih ni strah to tudi zahtevati. Borijo se zase in za pravice drugih ter jih ni strah stopiti v ospredje.

Široke, velike ustnice

Takšne ustnice so znak, da ste uravnoteženi, lepo vzgojeni in pripravljeni poslušati. Verjetno ste tudi perfekcionistka in dosledni v svojih prepričanjih, najverjetneje pa imate tudi uspešno kariero.

Srčaste ustnice

Ljudje, ki imajo zgornji rob ustnic oblikovan v obliki srca, so kreativni, glamurozni in odlični pri komunikaciji. Velikokrat so tudi strastni in predani svojemu partnerju, za katerega se jim zdi vredno vedno znova potruditi.

Punčkaste, majhne ustnice

Ženske s takim tipom ustnic so spogledljive in očarljive, hkrati pa tudi dobrovoljne, pozitivne in vedno dobra družba. Rade zajemajo življenje s polno žlico in znajo uživati.

Tanke ustnice

Ljudje s tankimi ustnicami so večinoma introvertirani in sramežljivi. Najbolje se počutijo, če so sami. Sicer so ljubeči in praktični, a potrebujejo tudi dovolj svobode. Takrat so najraje doma, v svojem svetu, v katerem ne potrebujejo nikogar.

Tanka zgornja ustnica

Ljudje, ki imajo zgornjo ustnico precej tanjšo od spodnje, so odgovorni, zavzeti pri delu, vendar včasih pretirano čustveni in ne znajo izraziti svojih čustev na primeren način, zato zlahka koga prizadenejo.

Kirurško povečane ustnice

Ljudje, ki so si dali povečati spodnjo ustnico, iščejo zadovoljstvo in zunanjo potrditev, ki bi okrepila njihovo samozavest. Če pa imajo umetno povečano zgornjo ustnico, to pomeni, da veliko dajo na mnenje drugih in so se pripravljeni prilagajati.

Okrogle ustnice

Ljudje s takimi ustnicami so običajno srce zabave, vodilni na svojem službenem položaju in priljubljeni med prijatelji. Z njimi vam ni nikoli dolgčas, saj so zabavni in duhoviti.

prejšnji članek
Zvezdnik serije Ko potrka ljubezen popolnoma neprepoznaven
Svet slavnih
Zvezdnik serije Ko potrka ljubezen popolnoma neprepoznaven
naslednji članek
[NAGRADNA IGRA]: Za zdrave in sijoče lase
Moda&Lepota
[NAGRADNA IGRA]: Za zdrave in sijoče lase