GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To so odločitve in dejanja, ki jih boste obžalovali v starosti!

27. 1. 2019; 02.00
Avtor: Jana Oblak/Maja
avto potovanje

foto: Profimedia

Nikoli ni prepozno, da začnete početi stvari, ki jih imate radi.

Vsi bi radi živeli polno življenje in naredili kaj pomembnega zase in za druge ljudi. Nikoli ni prepozno, da začnete početi stvari, ki jih imate radi. Sicer boste na stara leta obžalovali - ne tega, da niste dovolj delali, ampak vse kaj drugega.

Da niste potovali, ko ste imeli priložnost.

Kaj vam preprečuje, da se ne odpravite po svetu in si privoščite njegove lepote? Vsako potovanje se začne s prvim korakom in ni nujno drago. Zato se odločite in - odpotujte!

Da ste vztrajali v slabem odnosu.

Ni vredno, da bi svoj dragoceni čas izgubljali v odnosu, v katerem ne rastete. Ko boste stari, se boste spomnili ljudi, ki so vplivali na vaše življenje in so bili vedno tam za vas. Zato se ne predajajte nekomu, ki tega ni vreden.

Da vam je bilo mar, kaj mislijo drugi.

Bodite, kar ste, ne glede na to, kaj mislijo drugi. Vaša pot je edinstvena, in če se boste ustavljali prepogosto zaradi mnenja drugih, boste prej skrenili z nje, kot pa imeli kaj od tega.

Da vas je bilo strah reči Ljubim te.

Obstaja veliko načinov, da nekomu poveste, da ga imate radi. Naj vas ne bo strah drugim ljudem pokazati, kako se počutite in kaj razmišljate, saj bodo pravi ljudje to znali ceniti.

Da ste preveč delali.

Nihče na smrtni postelji še ni rekel, da mu je žal, da v življenju ni več delal. Zato se trudite najti ravnotežje med delom in življenjem. Ne dovolite, da bi vaši profesionalni cilji uničevali vaše zasebno življenje ali celo prevladali nad njim. Na stara leta bodo šteli le ljudje, ki so ves čas ob vas, in to zagotovo niso sodelavci.

Da se niste dovolj igrali s svojimi otroki.

Če boste investirali v izobrazbo svojega otroka, boste investirali tudi v izboljšanje sveta. Igrajte se z njimi in jih poslušajte, saj lahko tako posadite seme za lepšo prihodnost. Otroci hitro odrastejo in staršem je velikokrat žal, da se z njimi niso dovolj igrali.

Da niste nikoli tvegali.

Sposobnost, da tvegate, ko vas življenje pripelje do tega, vam bo spremenila potek življenjske poti. Nikoli ne odnehajte pri tem, da si ustvarjate življenje, kot si ga zaslužite, čeprav boste morali kdaj tudi tvegati in narediti kaj, česar si še sami niste mislili, da ste zmožni.

Preberite tudi: Seks in starost - kdaj se konča? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
9 razlogov, zakaj potovanje otrokom koristi
Zdravje
9 razlogov, zakaj potovanje otrokom koristi
naslednji članek
Hujšajte glede na svojo krvno skupino
Zdravje
Hujšajte glede na svojo krvno skupino