ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Kje lahko Slovenke neomejeno izsanjamo svoje spolne fantazije?
| K.M.

Kje lahko Slovenke neomejeno izsanjamo svoje spolne fantazije?

Promocijski materiali

Na vodilnem slovenskem portalu za erotične stike Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje – BREZPLAČNO UPORABO za dekleta vse do 31.8.2017!

Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje in vsem solo dekletom omogočajo popolnoma brezplačno uporabo (-> klikni tukaj za brezplačni preizkus).

HM, EROTIČNE FANTAZIJE! PA SMO SLOVENKE KAJ POREDNE?
Na Urgenca.com vsako leto opravljajo raziskave o seksu med Slovenci. Zanimivo je, da ženske precej raje izražajo svoje erotične fantazije in sanjarjenja. Izkaže se, da je med porednostmi pri ženskah največ seksa na javnih mestih in raznih drugih prepovedanih sladkosti. Med odgovori na vprašanje "Kaj najbolj porednega so doslej naredile?" so tudi:

"Na prvi zmenek sem šla brez spodnjega perila, v kratki kiklci in mu to tudi povedala. Potem sem ga z nogo pod mizo pobožala in rekla, da se še kaj vidiva. Je plačal pijačo s trdim.";
"Seks na zadnji platformi na barki v pristanišču 10 m od polne rive ali v špici barke z glavo skozi palubno okno ob pozdravljanju znancev.";
"Na kosilu pri njegovih starših sem imela oblečeno krilce, spodaj pa nič. In med kosilom sem vzela njegovo roko in jo dala med svoje noge. Ko je ugotovil, da spodaj nimam oblečeno ničesar, je hitro pojedel kar je imel, nato pa pohitel v spalnico. Toda jaz, kot pridna bodoča snaha, sem pomagala pospraviti mizo, pomila posodo ... ";
"Seks v službi, v direktorjevi pisarni. Sex na motorju med vožnjo. Seks v knjižnici, seks v dvigalu. Seks v spovednici".

KAJ PA SLOVENKE NAJBOLJ EROTIČNO VZBURJA NA MOŠKIH?

Pozor, erotično vzburja, to sploh ni poročni material! Na prvem mestu je to smisel za humor (65%), ki mu sledi intelekt (61%) in nato izgled (53%). Zanimivo, mišice (16%) in denarnica (3%) sta povsem pri dnu, ko gre za erotično vzburjanje, tako da fantje - če želite več seksati - razvijajte smisel za humor, kravžljajte svoje možgančke in ne hodite preveč na fitnes, kajne punce?

IZSANJAJ SVOJE EROTIČNE FANTAZIJE NA URGENCI

Skratka, če si za nekaj odtenkov sive, spoznaj erotično prebujene moške na Urgenca.com, ki jo lahko kot solo dekle popolnoma brezplačno uporabljaš vse do 31.8. (-> klikni tukaj in začni)!