favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Kaj pa okostnjaki iz omare?

7. 8. 2017; 10.45
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
numerologija, kocke, stevila

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 32. tedna:
Sprememba je edina stalnica, zato se tudi naši največji strahovi nam primerno spreminjajo in prilagajajo trenutni situaciji. Vas je bivši partner varal? Posledično zdaj sedanjemu partnerju ne zaupate popolnoma, čeprav morda mislite, da mu. Naše reakcije opisujejo naš iskren odziv.

Naša spontana reakcija je tista, ki nam ponudi daleč največ informacij. Določene osebe – predvsem moški na pričetku novega odnosa – zato tako radi provocirajo, da vidijo odziv njihove nove simpatije. Lahko bi dejali, da testirajo drugo osebo.

Ženska, ki jo je partner varal, je hitro obdolžena ljubosumja. Pravzaprav pa govorimo o globoki (nepozdravljeni) čustveni rani, zaradi katere vedno znova išče potrditve, da ji je sedanji partner zvest. Vsi na podzavestni ravni delujemo podobno; iščemo potrditve in notranji mir; glede na preteklo bolečino. To je indikator, da potrebujemo več časa in zdravljenja.

Testirajmo sebe. Postavimo se v nam nepoznane situacije, lotimo se adrenalinskega športa – uporabimo močne energije tega tedna za premike v nepričakovanih, drugačnih smereh. Zdajle živite... pa ste ŽIVI?

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!


Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Nihanja in bolj burno energijo lahko pričakujete na področju ljubezenskih odnosov in v komunikaciji z vam najbližjimi osebami. Kako bi lahko vi drugače reagirali? Umirite žogico.


Število življenjske poti 2
Nekdo v vaši bližini bi se lahko izkazal za neiskrenega. Izdaja zaupanja prizadene in nas razočara. Naučite se prepoznati vibracijo takih ljudi, da bi jih hitreje zaznali v svoji bližini.

Število življenjske poti 3
Manj negotovi boste v tem času, zato se lotevajte tistih plati življenja, kjer ste vedno bili polni dvoma vase. Če ne poskusite (znova), kako veste, da vam ne bo uspelo?

Število življenjske poti 4
Ne omahujte, če občutite potrebo po epilogu, zaključku ali pogledu nazaj in analizi preteklosti. Po določenem času dobimo drugačen pogled tudi na najbolj boleče izkušnje.

Število življenjske poti 5
Energijsko intenzivna energija, ki omogoča hitre spremembe in obenem tudi impulzivnost. Premislite preden odvihrate – takoj naslednji dan boste morda obžalovali.



Število življenjske poti 6
Sami izbiramo osebe v svojem življenju – kako bi dejali, da ste vi izbirali svoje? Obenem ne pozabimo izboljševati osebo, ki smo mi sami. Nekdo vam bo ponudil ogledalo.

Število življenjske poti 7
Strah in domišljija nam lahko ponagajata pri dojemanju realnosti, zato se v tem času zanašajte na preverljiva dejstva. Obenem si vzemite več časa za igro in smeh. Nagajivo!

Število življenjske poti 8
Dobre ideje niso veliko vredne, če so zgolj ideje. Naj se ne zaprašijo na policah vašega uma: udejanjite jih! Ko boste vi imeli resen namen, vas bo okolica resno jemala.

Število življenjske poti 9


Ste opazili drobne spremembe v svoji komunikaciji v zadnjem času? Kaj pa v počutju? Osvobodite se zadržkov in se izražajte bolj svobodno, a seveda spoštljivo ter iskreno.

prejšnji članek
Tanja Ribič dobila nepričakovan obisk
Svet slavnih
Tanja Ribič dobila nepričakovan obisk
naslednji članek
Bivši mož Saše Einsiedler doživel strašno izkušnjo
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler doživel strašno izkušnjo