testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Naj korak naprej ne postane korak nazaj

4. 9. 2017; 12.30
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija

Opazujte sebe, ne drugih. foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 36. tedna:
Zaključimo, preden gremo naprej. Včasih se zgodi, da se ne premaknemo nikamor, nato se (končno) pojavi nekaj novega. Največkrat pa ne dokončamo zadev, preden se lotimo novih. To velja tudi za odnose. Zaključite, prebolite, pozdravite rane, preden začnete nekaj novega.

Začarani krog nastane, ko ne znamo prepoznati vzrokov določenih izzivov. Zgodi se, da zbežimo, namesto da napredujemo. Zato se kaj hitro zapletemo v podobno ali enako situacijo. Vedno znova privabimo podobne ljudi ali težave, ki nas nečesa učijo. Ne o svetu, ampak o nas samih.

Denimo, ko sebe spoštujemo, ne dovolimo žaljivk. Kadar smo v svojem notranjem dvogovoru do sebe prestrogi, pa prikličemo situacije, pogovore, besede, ki so do nas ponižujoče. Bodimo pozorni s katerim lastnim vedenjem dejansko privabimo nižje energije.

Pred nami je malo bolj čustven teden, v katerem se lahko osebe in želje iz preteklosti pojavijo pred našimi vrati. Če takrat ni delovalo in se nismo naučili zakaj ne, tudi sedaj ne bo. Imamo fantastično priložnost učenja in zaključevanja. Kje pa piše, da morate vrata odpreti? Ste Sneguljčica?

Sedaj je pravi čas za:
- Dokončanje projektov in nalog
- sprostitev


- kreativni pristop
- olepšanje doma
- duhovno delo na sebi: otroštvo. 

Srednja pot med preteklostjo in prihodnostjo je Sedanjost. 

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10


1+0=1

Število življenjske poti 1
Osredotočite se na novosti, ki se šele rojevajo. Predvsem bodite pozorni na vse, kar prihaja kot posledica/rezultat vašega dela ali odločitev. Povežite preteklost in prihodnost.

Število življenjske poti 2
Dovolite okolici, da vam pomaga. Sprejmite nasvet. Pomembno je, da niste vedno vi tisti, ki nudi podporo, medtem ko je sami niste deležni. Prav možno je, da je ne znate sprejeti.

Število življenjske poti 3
Izvrsten teden za norčave dogodivščine. Zelo možno je, da boste opazili, da vas je veselje do nečesa (ali nekoga) v resnici minilo. V tem ni nič slabega. Poiščite sebe v novem.

Število življenjske poti 4
Strah, ki izvira iz preteklih izkušenj, ki vam bodo nekoliko več hodil po mislih. Izjemen čas, da simbolično pustite preteklo bolečino v preteklosti; kot spomin in ne napoved.



Število življenjske poti 5
Lažje bodte občutili pretok energije, kot bi začutili svobodo na nek drugačen, nov, morda tudi nenavaden način. Prisluhnite klicu. Zelo verjetno je, da se vam obeta prava avantura.

Število življenjske poti 6
Posvetite se sebi in delu na samozavesti. Pomaga lahko dobra knjiga, pogovor s terapevtom – najbolj pa pogovor s seboj. Kaj vas moti na vas? Takoj se prenehajte obsojati.

Število življenjske poti 7
Življenje je učenje in preko občutka preporoda vam ponuda ključno lekcijo. Ko se oklepamo preteklosti, zadušimo sedanjost. V katerih situacijah vi to počnete? Opazujte se.

Število življenjske poti 8
Brez sprejemanja ni uspeha, zato ne imejte občutka, da morate vedno biti vi gonilna sila. Za hip postojte in spustite delo iz rok. Obveznosti niso jarem. Bodite svobodni v tem, kar počnete.



Število življenjske poti 9
Pozitiven teden se vam obeta. Veliko možnosti za delo na sebi in okrepitev fizičnega telesa. Posvetite se svojim čustvom. Je možno, da si ne dovolite nečesa občutit? Odprite se.

prejšnji članek
Imate na roki to brazgotino?
Zdravje
Imate na roki to brazgotino?
naslednji članek
Lili Žagar družino postavila na preizkušnjo: On ali jaz?
Svet slavnih
Lili Žagar družino postavila na preizkušnjo: On ali jaz?