janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

nika urbas Svet24.si

Nika Ambrožič Urbas o tem, kakšna je v resnici

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

FOTO3 Iris Mulej in Admir Becic Njena.si

Slovenska zvezdnica zaročena!

Tedenski numeroskop: Znebite se občutka krivde
| LiLi SoRuM, numerologinja

Tedenski numeroskop: Znebite se občutka krivde

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 37. tedna:
Stran s strahom, občutki krivde in zastarelimi vzorci. Včasih čas in način življenja povozita razloge za strah. Ko smo stari tri leta, seveda še ne moremo sami čez cesto, zato nam starši to prepovejo in lahko se zgodi, da nam ob tem vcepijo strah. Premagajmo strah. Premagajmo preteklost. Brez boja! Samo bodimo, kar smo in se razvijajmo.

Ko se rodimo, nimamo veliko zavestnega vpliva na okolico – ali pač? Ko zajokamo, dobimo za hrano. Ko se pokakamo, nam zamenjajo pleničko. Rodimo se odprti sprejemanju. Potem pa nas učijo samostojnosti. Mnogokrat se v našo podzavest vtisnejo občutki krivde, če želimo najprej poskrbeti za sebe. Vzgoja je še kako ključnega pomena in zelo vpliva ne samo na naše odzivanje, ampak na samo dojemanje, kaj je prav in kaj ne.

In kaj je prav? Stara ljudstva učijo o harmoniji. Prav tako numerologija.

Ko smo v harmoniji, ko so energije uravnovešene, življenje lepo teče in se razvija. Torej, naučimo se tako samostojnosti in sprejemanja. Pomagajmo in sprejmimo pomoč. Ljubimo in bodimo ljubljeni.

Ne ujemite se v zanko ega. Seveda si včasih zaželimo točno določeno osebo, da bi nas ljubila – a včasih nas čaka zavrnitev. Več kot dovolj ljubezni je za nas na svetu – a ne v vsakem človeku.

Ko oblikujemo sebe na najboljši način, tudi privabimo najboljše osebe za nas v naše življenje. Spustimo zastarele vzorce. Potrudimo se opaziti, kdaj delujemo na destruktiven način in se usmerimo drugam, hodimo v Ljubezni. Počnimo vse z Ljubeznijo in opazujmo kako se rojeva nov svet.

Sedaj je pravi čas za:
- Novosti na vseh področjih, 
- odločitve, ki prinašajo več samostojnosti, 
- neodvisnost, 
- duhovno delo na sebi: oblikovanje novega Jaza. 

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Največ novosti se obeta na področju komunikacije, zato pazljivo izbirajte besede, kaj hitro se lahko zgodi, da boste zveneli ukazovalno, čeprav to ni vaš namen. Pomagajte tistim, ki se težje postavijo za sebe.

Število življenjske poti 2
Kadar imate občutek, da vas okolica nikakor ne razume, ali se zapletete v nesporazum, si pomagajte s praktičnim, čim bolj plastičnim primerom. Navedite denimo prizor iz filma, da bi razložili kaj želite povedati.

Število življenjske poti 3
Kadar vas skrbi ali vam bo nekdo zameril vašo odločitev, se vprašajte kdaj bo napočil dan, ko boste sami sebi zamerili, da ste (preveč) upoštevali druge in sebe. Včasih nimamo še ene priložnosti.

Število življenjske poti 4
Čas sprememb in nihanja, zato se ne zaletite v prvo priložnost. Zelo verjetno je, da vas bo nekaj novega zanimalo v začetku tedna in popolnoma minilo pred koncem. Dober čas za spremembo.

Število življenjske poti 5
Pazite, da vas ne zanese strast. Posvetite se tistim odnosom ter zadanim projektom, ki so dolgoročni, sicer se lahko ujamete v past nečesa zanimivega in dramatičnega, a kratkoročnega.

Število življenjske poti 6
Preko prizme čustev poiščite namen v ozadju. Tudi največja razočaranja imajo svoj namen, a včasih si ne vzamemo dovolj časa, da bi ga razumeli. Ta teden boste lažje prepoznali ''zakaj''.

Število življenjske poti 7
Bodite bolj odločni, pomislite in si prikličite. Hitreje manifestirate in obenem prepoznavate lastne mehanizme sabotiranja. Ne zaupate v sebe? Spremenite to – je le prepričanje.

Število življenjske poti 8
Spustimo iz rok razočaranja, da bi jih lahko napolnili z zaupanjem. Kot bi se scenariji ponavljali. Vi pa ste tisti, ki izbirate ali se boste še enkrat spustili v nekaj – če da, potem zaupajte v uspeh.

Število življenjske poti 9
Čas novega Jaza je tu, zato ga oblikujte. Glavo gor, nasmeh na usta in pogumno na nove poti. Sklepajte nova prijateljstva, omislite si nove konjičke, delajte na sebi in se raziskujte. Zdaj.