Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Znaki, da se vam bodo želje kmalu uresničile

21. 5. 2019; 04.00
Avtor: snč
vesela ženska

Že občutek, da se nam bo želja zdaj zdaj uresničila, je vrhunski. foto: Dreamstime

Pogostose zgodi, da na uresničitev svojih želja čakamo tako dolgo, da obupamo in izgubimo vero v zakon privlačnosti. S tem začnemo negativno vibrirati in zavirati uresničitev želja.

Da ne bi obupali tik pred zdajci, razkrivamo sedem znakov, ki vam jih pošilja univerzum in z njimi pripoveduje, da se bodo vaše želje uresničile.



Tako boste obdržali vero oziroma pozitivne vibracije, ki so za manifestacijo želja najbolj pomembne. Ko opazite navedene znake, vedite, da greste v pravo smer.

Naježite se

Ste opazili, da se vam naježi koža vsakič, ko poslušate pesem, s katero se čutite nekako povezane? Naježite se zaradi močnih pozitivnih čustev, ki dokazujejo, da ste povezani z višjo zavestjo in projektirate pravo vibracijsko energijo v smeri uresničenja vaših življenjskih sanj.

Zeleni semafor

Če na cesti vedno naletite na zeleno luč in se nikoli ne znajdete v koloni zaradi počasnih voznikov, je to dober dokaz, da vas nosi kozmični val. Sodelujete z vesoljem in vesolje sodeluje z vami.

Številčni vzorci

Se vam pogosto prikazujejo številke, kot so 000, 1111, 2222, 333 in 444? Vsak od teh vzorcev simbolično predstavlja visoko vibracijo energije. Številke lahko opažate denimo na avtomobilskih tablicah, v telefonskih številkah in na digitalnih urah.

Najljubše pesmi

Projektirate visoka vibracijska čustva, zato vam univerzum prinaša pesmi, ki odslikavajo vaše emotivno stanje. Dajte glasbo na glas in uživajte!

Razporeditev oblakov

Oblaki v obliki srca, smeškov in angelov kažejo, da ste na pravi poti. Morda boste v naravi zagledali nekaj, kar vas močno spominja stvar, ki ste jo sanjali. To so dobri znaki, da matrica dela za vas.

Močna intuicija

Vaša intuicija je čedalje močnejša, kar pomeni, da ste povezani z univerzumom. Bolj ste občutljivi na energijo in začutite lahko energijo vsega, česar se dotaknete. Primer te povezanosti je denimo, ko razmišljate o nekom, nato pa to osebo vidite ali vas pokliče. Obstaja možnost, da razvijete jasnovidne sposobnosti.

Ko opazite ali začutite omenjene znake, se za trenutek ustavite in zahvalite univerzumu, ker vas je približal manifestaciji vaših sanj. Poudarek S hvaležnostjo boste vsekakor okrepili magnetizem v bistvu zelo preprostega zakona privlačnosti. Citat Bolj ko cenite te znake, več jih bo in bolje bo deloval zakon privlačnosti. 

prejšnji članek
Scarlett Johansson je zaročena
Svet slavnih
Scarlett Johansson je zaročena
naslednji članek
Izdalo jo je zdravje
Svet slavnih
Izdalo jo je zdravje