GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Sezite po svojih sanjah

3. 11. 2017; 02.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop 3

Kaj nam bo prinesel nov teden? foto: Arhiv Svet24

Polna Luna bo v znamenju Bika, zato je priporočljivo, da v naslednjih štirinajstih dneh posvetite svojo pozornost področju financ in dohodkov.

Napoved za obdobje od 3.11. do 10.11.



Obdobje se bo začelo dinamično, pod vplivom polne Lune, katere vpliv bomo čutili že od 3.11. pa vse tja do 5.11.2017. Polna Luna bo v znamenju Bika, zato je priporočljivo, da v naslednjih štirinajstih dneh posvetite svojo pozornost področju financ in dohodkov. Lahko se lotite novih projektov, planov, kako zaslužiti več ali pa urejanja tega področja, če ste ga doslej zanemarjali. Venera, ki je vladar te polne Lune, je v sekstilu s Saturnom in opoziciji z Uranom. Zato lahko pričakujemo kar nekaj težav in nesporazumov v medsebojnih odnosih. Še največ težav se obeta ljudem s slabo samopodobo, ki potrebujejo potrjevanje drugih. Odnosi se bodo zaradi distance, ki jih bo povzročal napet aspekt z Uranom, ohladili. Uran je v času polne Lune v natančnem aspektu z Venero, kar se običajno manifestira skozi nenadne nepričakovane pomembne dogodke, zaradi katerih se nam nato spremeni smer življenja.

Ker pa bo Venera 7.11. prešla iz znamenja Tehtnice v čustveno intenzivno znamenje Škorpijona, ki slovi po strastnosti, obdobje hladu in distance ne bo trajalo dolgo. Venera v Škorpijonu hlepi po absolutni ljubezni, po spajanju s partnerjem. V odnosih gre do konca, na vse ali nič. Zna si vzeti tisto, kar ji je všeč.

Bo pa znamenje Škorpijona zapustil Merkur, in sicer 5.11., ko bo prešel v znamenje Strelca, kar bo prineslo bolj velikopotezno optimistično razmišljanje. Žal pa je za znamenje Strelca značilno, da se hitro navduši, vendar vnema tudi hitro popusti, posebno, če se pojavijo težave. To je dobro upoštevati pri dogovorih, načrtih in v medsebojni komunikaciji, kjer bo veliko več obetov kot realizacije.

Sonce je v pozitivnem aspektu z Neptunom v znamenju Rib, to nam daje ogromno moč realizacije želenega. Ne bojte se tvegati in stopiti v neznano, da sežete po svojih sanjah.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Član 2Cellos Luka Šulić pokazal svojega prvorojenca
Svet slavnih
Član 2Cellos Luka Šulić pokazal svojega prvorojenca
naslednji članek
Ključni znaki raka prostate
Zdravje
Ključni znaki raka prostate