wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

kate middleton, elizabeta II., camilla, princ william, princ charles, princ harry, meghan markle Svet24.si

Kraljica Meghan in Harryju pristrigla krila

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

radeljski prelaz, 18.3.2019 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Meja sneženja se je spustila: ...

Slobodan Vasić Svet24.si

Pel s Severino, zdaj pa ga ni več

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

Kaj vidite? To razkriva skrivnost vaše podzavesti
| K.M.

Kaj vidite? To razkriva skrivnost vaše podzavesti

Profimedia

Morda o sebi razmišljate na določen način, a je realnost popolnoma drugačna. Obstajajo določeni deli vaše osebnosti, ki se jih niti ne zavedate. Ta test vam jih bo razkril.

Povsem preprosto je. Kaj vidite na fotografiji? Prva svat, ki vam je padla na pamet, razkriva, kakšna je vaša dejanska osebnost. Preverite!

Svečnik

Imate zelo širok pogled na svet, vaši načrti pa so vedno veličastni. No, včasih pozabite na neke podrobnosti, na tiste ključne stvari. Imate pa veliko srce. Zato vas drugi tudi velikokrat izkoriščajo, zato bi morali biti bolj pozorni in bolj pozorno izbirati prijatelje.  

Ženska

Ste zelo subtilni in zaznavni. Nagnjeni ste k idealizaciji življenja in velikokrat pozabite na realno stanje vašega življenja. Letite v oblakih. Seveda to ni vedno slaba stvar, saj je na svetu vse manj ljudi, ki verjamejo v romantiko. Vseeno pa je čas, da se spustite tudi na realna tla. 

Moški

Ste mirna oseba, ki se počuti udobno in sigurno. Za vas velikokrat rečejo, da ste kot iz kamna. V komunikaciji ste kratki in jedrnati, hkrati pa ste tudi zelo kreativni. Težko izgubite nadzor. Vse to pa je tudi krivo, da do bližnjih ljudi niste pretirano pozorni, zato jih tudi velikokrat prizadenete. 

Ogenj

Se zelo razlikujete od drugih ljudi, vaše razmišljanje pa ne sovpada s standardi življenja. Imate vizijo lastnega sveta, ljudje pa vas velikokrat ne razumejo. Zadovoljni ste sami s sabo in ne pustite, da vas kdo spravi na tla.