ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

luka doncic Svet24.si

Lukova Anamarija udeležena v prometni nesreči

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Kaja Rušnov Njena.si

Razočarani talenti zapustili pevski šov

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Interaktivno spoznajte prednosti kupovanja na obroke
| Oglasno sporočilo

Interaktivno spoznajte prednosti kupovanja na obroke

Za potrebe popestritve promocij so v AV studiu skladno s kreativnim konceptom in idejnimi rešitvami kampanje »Z obročno kartico kupite takoj, plačate pa po delih« za obročno kartico kreditna Visa Electron pripravili posebno inštalacijo.

Za inštalacijo so uporabili enega izmed treh glavnih motivov kampanje – kavč. Postavili so ga po prostoru, in sicer tako, da se le z nalepke, ki označuje stojišče, vidi kot razpoznavno celoto. Z vseh ostalih mest okoli inštalacije pa gledalec vidi le nepovezane dele kavča v različnih ne ujemajočih se velikostih po prostoru.

Sporočilo inštalacije je zapisano na talni nalepki, s katere vidimo celoto. Tako na plastičen način komuniciramo prednosti in uporabnost obročne kartice kreditna Visa Electron iz ABANKE.

Ob potujoči inštalaciji po večjih trgovskih centrih po Sloveniji potekajo tudi promocije za pridobivanje novih komitentov in uporabnikov kartice.

Inštalacijo lahko ujamete v petek, 24. 11., v trgovskem centru v Kopru in v petek, 1. 12., v trgovskem centru v Novem mestu.