Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj vaša najljubša sladkarija pove o vas?

12. 7. 2021; 04.00
Avtor: K.M.
lizika

foto: Profimedia

Ste vedeli, da lahko že izbira določene sladkarije o vas pove več, kot bi si želeli izdati sami?

Gumi bonboni

Če so vam najljubši barvni gumi bonboni, ste veliki otrok po duši. Ste zelo optimistični in se radi obdajate z ljudmi, ki razmišljajo na podoben način. Predvsem pa imate radi pozitivne ljudi. Prijatelji o vas razmišljajo kot o toplih osebah polnih življenja. 

Gumi bonboni foto: Profimedia

Lizike

Ljudje, ki obožujejo lizike, so velikokrat zelo zadržani in zaprti sami vase. Vi niste oseba, ki bo potegnila odločile poteze v razmerju, ne v ljubezenskem in ne v prijateljskem. Osebo radi najprej dobro spoznate, šele nato ste pripravljeni odpreti svoje srce. 

Temna čokolada

Ste zreli in racionalno razmišljate. Zavedate pa se tudi tega, kaj je za vas dobro in kaj ne. Raje boste popili kozarec dobrega vina, kot pa sladki koktajl. Obožujete intimno in intimna, manjša druženja. 

Barviti bonboni

Ste aventurist po duši in ste vedno pripravljeni na dobro potovanje, o katerem morda do zdaj niti niste razmišljali. Ljudje vam težko sledijo. 

Čigumiji

Ste polni energije - kje jo črpate? Ste ambiciozni in vedno v pogonu. Vseeno pa včasih hitro izgubite potrpljenje. Ste osebe, ki zjutraj kar 'poletite' iz postelje in ob tem ne potrebujete budilke. 

Kisli bonboni

Ni veliko ljudi, ki bi vam bi bili podobni. Živite na robu, ljudje pa vas opisujejo kot najbolj zanimivo osebo, ki jo poznajo. Ste impulzivni, neustrašni, v neznanih situacijah pa se odlično znajdete. 

Čokoladice foto: Profimedia

Čokoladice

Že v šoli ste bili športnega duha in to ste prenesli tudi v svoje nadaljnje življenje. Obožujete prosti čas in vikende, ki jih radi preživite aktivno. Radi imate ljudi in v njih vedno iščete podporo.

Karamele

Mislite, da je življenje šola. Vedno najdete neko stvar, o kateri bi se lahko naučili še več. Za prijatelje in znance izberate ljudi, za katere mislite, da vas lahko nekaj naučijo. Ste zaprte osebe, ki se sprostijo v družbi dobrih prijateljev. 

prejšnji članek
Koga je razvnela Emeršičeva soproga?
Svet slavnih
Koga je razvnela Emeršičeva soproga?
naslednji članek
To so naravne rešitve zoper komarje
Zdravje
To so naravne rešitve zoper komarje
#nasazenazenska
nasazenazenska