Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

O čem pari najpogosteje lažejo?

26. 12. 2022; 03.00
Avtor: Revija Bodi Zdrava
laži, laganje, lažnivec, lažnivka

foto: Profimedia

Vam je dragi obljubil, da bo tokrat zares pospravil stanovanje? No, če je v ozadju zabava s prijatelji, se nikar ne čudite, če bo stanovanje nekaj dni pozneje še vedno razmetano.

Moški se svojim partnericam največkrat zlažejo o videzu, ženske pa partnerjem o tem, kako zelo uživajo med rjuhami, je pokazala britanska raziskava. 75 odstotkov moških in 71 odstotkov žensk se občasno zlaže partnerju, so pokazali izsledki ankete, v kateri je sodelovalo več tisoč ljudi. 69 odstotkov anketirancev je dejalo, da gre po navadi za povsem nedolžne laži, s katerimi ne želijo prizadeti partnerja. 59 odstotkov moških in 56 odstotkov žensk je izdalo, da pogosto lažejo o čustvih. 

Nikomur ne bom povedala

Kar 40 odstotkov moških je dejalo, da partnericam pogosto obljubijo pomoč pri hišnih opravilih, da bi dosegli svoje. Le redki dejansko pri opravilih pomagajo oziroma to naredijo le za silo. In česa se morate bati moški? Če imate v svojem življenjepisu kakšen dogodek, na katerega niste posebno ponosni, in vam je draga dejala: »Nikomur ne bom povedala.« Težko verjetno. Kar 69 odstotkov vseh anketirank je priznalo, da pikantne podrobnosti pogosto zaupajo najboljšim prijateljicam in mamam. 

Alkohol in telefon 

Čeprav njegov zadah, v katerem lahko več kot očitno vohate alkohol, ne laže, se pogosto zgodi, da vam bo vaš moški zatrjeval, da je spil le eno pivo. Pripadnikom močnejšega spola se to ne zdi sporno, saj je kar 64 odstotkov sodelujočih dejalo, da se pogosto zlažejo o količini popitega alkohola. Boljše polovice jim ne ostajajo dolžne – sicer ne o popitih kozarčkih, ampak o prebranih sporočilih. Kar 54 odstotkov žensk je priznalo, da svojim najdražjim redno brskajo po telefonu in elektronski pošti.

prejšnji članek
44-letna Manca Izmajlova pričakuje tretjega otroka
Svet slavnih
44-letna Manca Izmajlova pričakuje tretjega otroka
naslednji članek
Umrla babica Domna in Vida Valiča
Svet slavnih
Umrla babica Domna in Vida Valiča
#obraziavenija
obraziavenija